Cadde Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti!

Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti!

27.07.2022 - 07:40 | Son Güncellenme:

Yoğun sezonun ardından havaların da ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının tanınmış simaları, tatil için harekete geçti. Bodrum ve Çeşme'yi tercih eden ünlü isimler, sahillerde objektiflere yansıdı. Kimi ailesiyle güzel havanın tadını çıkarırken; kimi çocuklarıyla vakit geçirdi. İşte Çeşme ve Bodrum'dan objektiflere yansıyan renkli görüntüler...

Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti

TV ekranlarında sezon bitti, tatil başladı, ünlüler de soluğu Ege'de aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran isimlerden Deniz Baysal-Barış Yurtçu çifti ve oyuncu Furkan Kalabalık Çeşme'yi tercih ederken; eski futbolcu Semih Şentürk ve milli voleybolcu Ebrar Karakurt Bodrum'da objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

BİRBİRLERİNİ ÖPMEYE DOYAMADILAR

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat' adlı dizide rol alan Deniz Baysal, 2019 yılında nikah masasına oturduğu  'Kolpa' grubunun solisti eşi Barış Yurtçu ile Çeşme tatiline başladı. Önceki gün Aya Yorgi koyundaki Yuzu Beach'te objektiflere yansıyan ikili iskelede birbirlerini öpmeye doyamadı.

Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti

Denize girmek için hazırlık yapan Baysal ile Yurtçu, "merdivenlerden mi yoksa iskeleden mi atlasak?" diye konuşurlarken son kararları iskeleden atlamak oldu. Eşini öperek iskeleden balıklama atlayacağı sırada Baysal ayağı ile eşine vurarak şaka yaptı.

31 yaşındaki Baysal ise atlamak yerine merdivenlerden denize girdi. Kısa yüzüşün ardından denizden çıkan karı koca daha sonra localarına geçerek güneşlendi.

Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti

Haberin Devamı

"ŞÜKÜR' DEMEYE GAYRET EDİYORUM"

Geçtiğimiz aylarda bir dergiye röportaj veren Deniz Baysal, “Geçmişe dönüp baktığınızda, keşke dediğiniz şeyler oluyor mu?” sorusuna, “Gerçekten hiçbir şeyi değiştirmezdim. Keşke demektense; şükür demeye gayret ediyorum. Yoksa insan geçmişe takılıp kalır. Ben yaşadıklarımla şimdiki Deniz’im ve bu Deniz’i seviyorum” yanıtını vermişti.

FURKAN KALABALIK VE ANNESİNİN DENİZ KEYFİ

Daha önce 'Çarpışma', 'Mahkum', 'İstanbullu Gelin', 'Yeni Hayat' gibi dizilerde rol alan Furkan Kalabalık, şimdilerde Çeşme'de tatil yapıyor. Annesi Londra'da yaşayan ve kendisi de dizi setlerinden dolayı İstanbul’da bulunan Kalabalık, annesiyle Çeşme’deki yazlıklarında buluşup özlem giderdi.

Yakın zamanda anneannesini ve dedesini kaybeden Furkan Kalabalık, bu durumdan en çok etkilenip üzülen annesine moral vermek için de onunla beraber bir beach'e gitti. Suyun serin olması nedeniyle annesi denize girmekte tereddüt etse de genç oyuncu hem soğuğa aldırmadan yüzdü hem de annesini sağa sola döndürerek güç gösterisi yaptı.

Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti

Rol aldığı dizinin tatile girmesiyle güzel bir sezonu geride bırakan Kalabalık, hem tiyatroda sahne tozunu yutmak için hem de ismi belli olmayan bir dijital projede yer almak için yakında İstanbul'a geri dönecek.

ŞENTÜRK AİLESİNİN EĞLENCELİ ANLARI

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve A milli takımın efsane futbolcusu Semih Şentürk, önceki gün çocukları ve yakın dostu Samet Tecer ile birlikte Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.

Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti

Çocuklarıyla birlikte su sporları Buggy Water'a binerek eğlenceli anlar yaşayan Şentürk, bu anları telefonuna kaydederek ölümsüzleştirdi. Bir ara Water Buggy'den inerek arkadaşı Samet Tecer İle sohbet eden Nöbetçi golcü, çocuklarını izleyerek göz kulak oldu.

SEZONUN YORGUNLUĞUNU ATIYOR

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt (22), önceki gün Bodrum Gölköy'deki Kaktüs Otel'de sezonun yorgunluğunu attı. Özellikle çocukların milli voleybolcuyu gördükten sonra 'Ebrar Karakurt' diye bağırması ünlü voleybolcuyu gülümsetti.

Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti