Cadde Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşme keyfi!

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşme keyfi!

14.08.2022 - 09:11 | Son Güncellenme:

Yazın gelmesi ve sıcaklıkların artmasıyla ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle aylarca evde kalan magazin dünyasının tanınmış simaları da soluğu Bodrum ve Çeşme'de aldı. Anne olduktan sonra ekranlara ara veren Özge Özpirinçci kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Yamantürk ile Bodrum'da görüntülendi. Yazı çalışarak geçiren şarkıcı İrem Derici, Alaçatı'da hayranlarıyla buluşurken; Hande Yener de sırasıyla Bodrum ve Ağva'da sahne aldı.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşme keyfi

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Yakamoz S-245' dizisinde rol alan ve kızı Mercan'ı kucağına almasıyla ekranlara ara veren Özge Özpirinçci, havaların ısınmasıyla birçok ünlü isim gibi soluğu Bodrum'da almıştı. Yoğun geçen sezonun ardından eşi Burak Yamantürk ile yorgunluk atan güzel oyuncu, Yalıkavak'ta objektiflere yansıdı. Yaz döneminde konser programlarıyla adlarından söz ettiren İrem Derici ve Hande Yener de sahneye çıktı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

'TATİLİN TADINI ÇIKARIYORUM'

Özge Özpirinçci önceki gün kendisi gibi oyuncu eşi Burak Yamantürk ile birlikte Yalıkavak’taki Momo Bodrum’dan çıkarken görüntülendi. Muhabirler ile bir süre sohbet eden Özpirinçci, "Arkadaşlar Mercan evde uyuyor. Burak ile dışarı çıkalım istedik. Yeni sezon yoğun geçecek tatilin keyfini çıkarıyorum" dedi. Bir hayli keyifli olduğu gözlenen güzel oyuncu, muhabirlere teşekkür ederek evinin yolunu tuttu.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşme keyfi

ALAÇATI’DA İREM DERİCİ RÜZGARI

Kariyeriyle olduğu kadar Instagram paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz gün The Beach Alaçatı’da sahne aldı. Kalabalık bir kitleye hitap eden popçu, sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşme keyfi

Haberin Devamı

Aynı mekanda daha önce de sahne alan İrem Derici, yüksek enerjisi ve sahne performansıyla hayranlarından tam not alırken, yaptığı esprilerle de kahkaha tufanı estirdi. ünlü popçunun neşeli halleri gözden kaçmadı.

"ŞEHLAYIM FALAN AMA ÇOK GÜZELİM"

Aşk hayatında istediği mutluluğu bir türlü yakalayamayan Derici, Instagram hesabının hikayeler bölümünden konserde çekilen bir karesini yayınlamış ve  "Şehlayım falan ama çok güzelim" mesajını yazmıştı. 35 yaşındaki şarkıcının paylaşımı, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşme keyfi

KAFA TAKILARI DİKKAT ÇEKTİ

Son dönemde sahne kıyafetleriyle magazin gündeminden düşmeyen ve formda görüntüsüyle yıllara meydan okuyan Hande Yener, 'İyi Ya'“adını verdiği konser maratonuna hızını kesmeden devam ediyor. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde The jolly Bodrum ve ardından Ağva Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde sahneye çıktı. Kendisine eşlik eden 10 dansçısıyla gerçekleştirdiği açılış şovuyla büyüleyen Yener, konserin açılışını New York’ta kliplendirdiği yeni şarkısı 'İyi Ya' ile yaptı. 

Stiliyle adından sıkça söz ettiren Hande Yener, iki konserinde kendi tasarım ekibinde olan Erkan Mercan tarafından yapılan (headpiece) kafa takılarıyla ilgi odağı oldu. İlk konserinde boynuzlu bir kafa takısı kullanırken ikinci konserinde taktığı kafa takısına "Emsalsiz kraliçe taçlandı” yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

Yaz aylarında konser rekoru kıran Hande Yener, Ağva konserinden sonra The Beach Alaçatı'da vereceği konser için Çeşme'ye hareket etti.

Ünlü isimlerin Bodrum ve Çeşme keyfi