Cadde Ünlü oyuncu Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi!

Ünlü oyuncu Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi!

22.08.2023 - 13:40 | Son Güncellenme:

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Terzi' dizisinde rol alan Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi. Bodrum istikametinden Turgutreis istikametine seyir halinde olan ünlü sanatçının idaresindeki otomobil, kavşağa yakın bir noktadaki otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kaza, Bodrum ilçesi Gürece Kavşağı mevkiinde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşağa yakın bir noktada sürücü Mehmet İlker Teker idaresindeki 48 R 7640 plakalı otomobil ile Bodrum istikametinden Turgutreis istikametine seyir halinde olan ünlü sanatçı Olgun Şimşek idaresindeki 34 BUU 142 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Haberin Devamı

TABURCU EDİLDİ

Savrulan refüje çıkana araçlar hasar gördü. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan oyuncu Olgun Şimşek ile Mehmet İlker Teker, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan yaralılara ayakta müdahale edildi.

Ünlü oyuncu Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi

OLGUN ŞİMŞEK KİMDİR?

Olgun Şimşek, 1971'de Bursa'da doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Bursa, Mustafakemalpaşa'da tamamlamış Mustafakemalpaşa Endüstri Meslek Lisesinden mezun olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Bölümü mezunu olan sanatçı, 1993 yılında sanat hayatına başladı.

Ünlü oyuncu Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi

Şimşek, Bir Demet Tiyatro komedi dizisindeki "Kudret" tiplemesiyle ile Yedi Numara komedi dizisindeki "Sabit Ballıoğlu" tiplemesiyle ve İbo Show'daki "Güçlü" karakteriyle geniş kitlelerce tanındı. Yazı Tura filmiyle birçok ödül kazanmıştır.