Cadde Ünlü oyuncu ölümden dönmüştü! 'İyileşmemin bir numaralı sebebi kızım'

Ünlü oyuncu ölümden dönmüştü! 'İyileşmemin bir numaralı sebebi kızım'

02.01.2024 - 08:43 | Son Güncellenme:

İki kez Akademi Ödülü adaylığı kazanan Jeremy Renner, 2023'ün ilk günlerinde kar kürerken bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yedi tonluk kar küreme aracının altında kalan oyuncunun, 30'dan fazla kemiğinin kırıldığı ortaya çıkmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan Renner, sosyal medya hesabından görenleri duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu ölümden dönmüştü İyileşmemin bir numaralı sebebi kızım

'Mission: Impossible' (Görevimiz Tehlike) serisinde 'William Brandt' karakterine hayat veren, Marvel Sinematik Evreni'nde ise 'Avengers' (Yenilmezler) serisinde 'Hawkeye'i canlandıran Jeremy Renner, geçtiğimiz ocak ayında evinin önünde ölümden döndüğü bir kaza geçirmişti.

Haberin Devamı

Yedi tonluk kar küreme aracının altında kalan 52 yaşındaki oyuncu, helikopterle hastaneye kaldırılmıştı. 30'dan fazla kemiği kırılan ve ciddi göğüs travması yaşayan Renner, uzun süre hastane tedavi gördüş, daha sonra evinde fizik tedaviye devam etmişti.

Ünlü oyuncu ölümden dönmüştü İyileşmemin bir numaralı sebebi kızım

Kazanın üzerinden dört ay geçmesinin ardından bastonla yürümeye başlayan 52 yaşındaki ünlü isim, ona hem en büyük sebep hem de destek olan kişiyi paylaştı.

Ünlü oyuncu ölümden dönmüştü İyileşmemin bir numaralı sebebi kızım

"BENİ BEKLEMESİNİ İSTEMİŞTİM"

21.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından eski eşi Sonni Pacheco ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Ava Berlin Renner'ın bir karesini yayınlayarak şu mesajı yazdı:

İyileşmemin bir numaralı sebebi o. Kızımı 14 Ocak'ta eve geldiğimde ilk gördüğümde, ondan 'beni beklemesini' istemiştim. Ben iyileştikçe o da iyileşti ve daha az korkmaya başladı. İyileşmek için ailenizi ve arkadaşlarınızı iyileştirmekten daha iyi bir motivasyon kaynağı yoktur.... Minnettarlıkla, son bir yıldaki sevgi ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi niyetin ve duanın her zerresine ihtiyacım vardı.

Ünlü oyuncu ölümden dönmüştü İyileşmemin bir numaralı sebebi kızım

"ÖLSEYDİM BİRÇOK İNSANIN HAYATINI MAHVETMİŞ OLURDUM"

Ayrıca yılbaşı gecesi CNN'in özel yayınına da katılan aktör, ""Yaşamak için çok fazla şeye sahip olduğum için çok şanslıyım. Kocaman bir ailem var, 10 yaşında bir kızım var ve eğer ölmüş olsaydım pek çok insanı hayal kırıklığına uğratmış ve hayatlarını mahvetmiş olurdum, bu yüzden iyileşmem gereken çok şey vardı" açıklamasında bulundu.