Cadde Ünlü oyuncular çorbacıda buluştu! 'Uçarak sete gittik'

Ünlü oyuncular çorbacıda buluştu! 'Uçarak sete gittik'

07.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün yakın arkadaşları Sarp Apak, Boran Kuzum ve Büşra Pekin ile Etiler'de çorbacıda bir araya geldi. Ünlü oyuncular, mekan çıkışında basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet ettiler.

Ünlü oyuncular çorbacıda buluştu Uçarak sete gittik

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Daha önce 'Avrupa Yakası', 'Yalan Dünya', 'Jet Sosyete' ve 'Aile Arasında' gibi projelere imza atan Gülse Birsel, şimdilerde 'Yılbaşı Gecesi' adlı yeni filmiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda hem senaryosunu yazdığı hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı, dijital platformda yayınlanacak olan yeni filminin çekimlerinin bittiğini duyuran ünlü isim, önceki akşam ekip arkadaşlarının bazılarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

"KENDİ ARAMIZDA KUTLAYALIM İSTEDİK"

Gülse Birsel, Sarp Apak, Boran Kuzum ve Büşra Pekin, Etiler'de bir çorbacıda buluştu. Geceden ilk çıkan Boran Kuzum, "Yemeğimizi yedik. Böyle bir kendi aramızda kutlayalım istedik. 'Yılbaşı Gecesi' filmimizin çekimlerini bitirdik. Ben bugün yeni filme başladım. Hatta çekimlerindeydim" dedi.

Ünlü oyuncular çorbacıda buluştu Uçarak sete gittik

"GÜLSE BİRSEL'İ ÇOK SEVERİM"

Basın mensuplarının "Yaptığınız iş dijitalde yayınlanacak. Neler söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusuna Kuzum, "Gülse Birsel'i çok severim. O yüzden çok mutluyum kendisiyle çalıştığım için. Artık çok fazla seçenek var. Dijital, sinema bir sürü seçeneğimiz var. Hepsinde oynuyoruz" cevabını verdi.

AŞK SORULARINA YANIT YOK

Filmdeki karakteri hakkında konuşamaktan kaçınan yakışıklı oyuncu, "Sürpriz olsun" derken; geçtiğimiz günlerde aşkını ilân ettiği meslektaşı Yasemin Szawlowski ile çıkan haberlerin sorulması üzerine "İyi akşamlar" diyerek oradan ayrıldı.

Ünlü oyuncular çorbacıda buluştu Uçarak sete gittik

Haberin Devamı

"SONRA KONUŞURUZ"

Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan bir diğer isim ise Gülse Birsel oldu. Filmin hem senaristi aynı zamanda oyuncu kadrosunda da olan Birsel, "Arkadaşlarımızla güzel bir yemek yedik. Siz de çok ıslanıyorsunuz, yağmur yağıyor. Sonra konuşuruz. Çok teşekkür ederim" diyerek aracına bindi.

Ünlü oyuncular çorbacıda buluştu Uçarak sete gittik

"ORTAK ARKADAŞLARIMIZLA BULUŞTUK"

Yakın arkadaş olan Sark Apak ve Büşra Pekin, geceyi beraber terk etti. Muhabirlerin "Film yemeği mi yediniz?" sorusuna Pekin, "Aslında film yemeği değil. Başka arkadaşlarımız da vardı. Sarp, Öner falan biz hepimiz Dokuz Eylül Üniversitesi'nden okul arkadaşıyız. Set ekibi hariç ortak arkadaşlarımızla bir buluşma yaptık" dedi.

"GÜLSE'Yİ ÇOK ÖZLEMİŞTİK"

Filmdeki rolü için koyu renk saçlarını sarıya boyatan oyuncu Büşra Pekin, projeyle alakalı olarak "Vallahi müthiş bir oyuncu kadrosu Gülse Birsel yazdı. Kendisi çok özlemiştik. Biz uçarak sete gittik" ifadelerini kullandı. 

Ünlü oyuncular çorbacıda buluştu Uçarak sete gittik