Cadde Ünlülerden teröre isyan: 'Daha kaç şehit vereceğiz?'

Ünlülerden teröre isyan: 'Daha kaç şehit vereceğiz?'

10.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyadan artık yeni bir güne başlamanın içinden gelmediğini yazdı. Oyuncu, “Hep bir korku bugün ne olacak? Daha kaç ateş düştüğü yeri yakacak?” dedi

Ünlülerden teröre isyan: Daha kaç şehit vereceğiz

Yürek yakan şehit haberleri üzerine ünlü isimler de sosyal medyadan duygularını paylaştı. Başsağlığı mesajları yayınlayan ünlülerin yanı sıra Işın Karaca ve Yeşim Salkım da Hakkari’deki askeri birlikleri telefonla arayarak, moral verdi.

Haberin Devamı


KIVANÇ Tatlıtuğ, Twitter’dan yayın-ladığı mesajında artık yeni bir güne baş-lamanın içinden gelmediğini ifade etti:

“Hep bir korku, hep bir endişe bugün ne olacak? Daha kaç kardeşimizi şehit vereceğiz? Daha kaç ateş düştüğü yeri yakacak? Bugün hangi ailelerin hayatı bir daha hiç aydınlanmamak üzere kararacak diye...”


OYUNCU, duygu yüklü mesajına şu sözlerle devam etti:

“Ben de bir ana - baba evladıyım. Benim de kardeşlerim yeğenlerim var. Bu vatanın topraklarında yaşayan şehitlerimizle aynı yaşlarda... Artık hiçbirimizin bu acıyı bir kez daha yaşamasını istemiyorum. Gözü yaşlı ülkemin başı sağ olsun... Şehitlerimize Allah’tan rahmet, analarımıza, babalarımıza ve geride bıraktıkları canlara sonsuz sabırlar diliyorum.”

‘Bö - le - mez - ler’

“Ülkemiz yanıyor, acımız taze...” cümleleriyle duygularını yazıya döken Gülben Ergen, “Saldırganlar sokağa döküldü... Fikrini beyan edersin, kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değilsin... Ama bölücü ne istiyor, bizi karıştırmak. Bu ülkeyi Bö - le - mez - ler... PKK’yı durdurmak!!! Analar, aileler, çocuklar ağlarken, birbirine kin kusan insanlar var. Terörün cezası verilsin, önlemler alınsın... Yarın yine yanmasın yürekler” cümlelerine yer verdi.

‘Bu acılar son olsun’

Beyazıt Öztürk: Bu acılar son olsun... Terörün her türlüsünü kınıyoruz. Allah kimseye yaşatmasın inşallah.

Mehmet Ali Erbil: Ya haddinizi bileceksiniz... Ya haddinizi bildireceğiz...

‘Ateş yutmuş gibiyiz’

Erol Evgİn: Güzel yurdum yangın yeri ve bizler ateş yutmuş gibiyiz. İçimiz yanıyor. Iğdır, Tunceli, Şırnak, Dağlıca’dan aldığımız haberler yüreklerimizi dağladı. Şehitlerimize rahmet dilerim. Mustafa Kemal, ‘Her gecenin bir sabahı var’ der. Bu yazgıyı demokrasiyle, beraberlikle sonlandıracağız.
‘Saygıyla anıyoruz’

Sibel Can: Topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan eli silahlı, silahsız tüm teröristleri lanetliyoruz. Huzur içinde yaşamamız için kahramanca şehit düşen vatan evlatlarımızı saygıyla anıyoruz. Yüce milletimizin
başı sağ olsun.
CENK EREN: Her Kürt vatandaşımızı PKK’lı sanan, iş yerlerine saldıran, ekmek parası derdinde olanlara saldıran ve bunları alkışlayanlar... İstenen iç savaş çıkarmak. Duyarlı olalım. Bu çok kirli bir oyun.
Deniz Akkaya: Faşistçe linç etmek, canlı canlı insanları yakmak, saldırmak, yakıp yıkmak; işte bu yöntemlerle protesto yaptığını sananların, canilerin ülkesi.

‘Yazması kolay yaşaması zor’
Funda Arar: Kolay anlatılıp, kolay yazılıyor acılar. Oysa hiç kolay yaşanmıyor. Şehitlerimiz... Bize bu acıları yaşatanlar cezasız kalmasın.