Cadde Utanmalısın Hollanda

Utanmalısın Hollanda

13.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hollanda’nın iki bakana uyguladığı politika ünlü isimleri çileden çıkardı. Şahan Gökbakar, “Çok sinirliyim. Utanmalısın Hollanda” dedi

Utanmalısın Hollanda

İlk olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na uçuş izni vermeyip, daha sonra Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Rotterdam Konsolosluğu’na girişini engelleyen Hollanda’ya ünlü isimler sosyal medyadan sert mesajlar gönderdi.

Haberin Devamı

Ülkenin meşhur olduğu laleler içinde fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Şahan Gökbakar, “Avrupa ve onun lalesi Hollanda... Bakan ve diplomatlarımıza yapılan tutuklama, sınır dışı etme ve saçma muamele kabul edilemez. Miting yaptırırsın yaptırmazsın, onu tartışmam ama ülkeye almamak, sınır dışı etmek ve uçağını indirmemek falan bunlar kabul edilemez. Çok sinirliyim. Utanmalısın Hollanda” diyerek tepki gösterdi.

‘Ortaya çıkıyor’
Klarnetçi Serkan Çağrı da Twitter’dan, “Türkiye’nin ilerleyişinden korkanlar bir bir ortaya çıkıyor. Yıllardır terörü besliyor ve destekliyor bu hainler” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sunucu Esra Erol ise, “Hollanda Türk düşmanı! Hani demokrasi, hani insan hakları? Akıl alır gibi değil. Yasaklamalar ve engeller” dedi.