Cadde UYKUSUZLUK BİLE KEYİFLİ!

UYKUSUZLUK BİLE KEYİFLİ!

03.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Üç ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan Derin Mermerci, “Gecenin bir yarısı ağlama sesiyle uyanıyorum. Uykusuz kalmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı” dedi

UYKUSUZLUK BİLE KEYİFLİ

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Derin Mermerci, ikizleriyle yaşadığı annelik serüvenini ilk kez kadınlarla paylaştı. Lactamil’in katkılarıyla, Ayşe Kucuroğlu’nun ev sahipliğinde Happily Ever After’da düzenlenen etkinlik, 1 - 7 Ekim ‘Dünya Emzirme Haftası’ kapsamında gerçekleşti. “Annelik dünyanın en güzel duygusu” diyen Mermerci, “Zaten anaç bir yapım vardı ve çocuklarla aram çok iyiydi ama kendi çocuklarımla beraber bambaşka bir boyuta taşındı. Şimdi geceleri ağlama sesi duyduğumda koşarak yanlarına gidiyorum, uykum bölünmüş bölünmemiş hiç önemli değil” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Emzirmenin kadının en doğal hakkı olduğunu söyleyen Mermerci, “Bir annenin çocuğunu her yerde, her ortamda rahatlıkla besleyebilmesi gerekiyor. Annelerin bu konuda kararlı davranmaları gerektiğini düşünüyorum” dedi. Güne organizasyonla başlayan iş kadını, akşam da annesi Ender Mermerci’ye hazırlanan sürpriz doğum günü partisine katıldı.