Cadde ‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’ Zorlu PSM’de Müzikseverlere Caz dolu geceler yaşatacak!

‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’ Zorlu PSM’de Müzikseverlere Caz dolu geceler yaşatacak!

20.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, her Salı akşamı ayrı bir sanatçının konser verdiği, ‘Vestel Gururla Yerli Konserler’ serisine Atlantis- Zorlu PSM işbirliği ile 22 Aralık’ta Kerem Görsev Quartet, 29 Aralık’ta ise Elif Çağlar Quartet ile devam ediyor.

‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’ Zorlu PSM’de Müzikseverlere Caz dolu geceler yaşatacak

Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, Kontrbasta Kağan Yıldız ve Davulda Ferit Odman'dan oluşan triosuna, beğenilen saksofonist Engin Recepogulları'nın da eklenmesi ile sahne alıyor. 1995 senesinden günümüze kadar 15 albüm kaydı yapan sanatçı, trio için düzenlediği bestelerinden, filarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar akustik caz müziğinin farklı formatlarını dinleyenleriyle paylaştı. New York, St Petersburg, Londra, Prag ve İstanbul'da yaptığı kayıtlar, ülkemizde caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını mümkün kıldı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz sezonunda ise başarılı geçen bir turnenin ardından Ernie Watts ile birlikte '4 Days' adlı albümünü kaydeden sanatçı, 22 Aralık’ta son iki albümünden seçtiği kendi besteleri ile Zorlu PSM Stüdyo sahnesine konuk oluyor.

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan, dünyaca ünlü Amerikalı müzisyenlerle kaydettiği, usta Türk müzisyenlerin konuk olduğu son albümü "Misfit"ten ağırlıklı olmak üzere diğer albümlerinden de sürpriz parçalar seslendirecek olan Elif Çağlar Quartet ile ise 29 Aralık’ta Zorlu PSM Stüdyo sahnesinde dinleyenleriyle buluşacak. Sanatçıya, piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ediz Hafızoğlu eşlik edecek.

Kerem Görsev Quartet

Tarih: 22 Aralık Salı

Saat: 20:30

Haberin Devamı

Bilet Fiyatı: 75 TL (Tam), 50 TL (Öğrenci)

Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Stüdyo

Elif Çağlar Quartet

Tarih: 29 Aralık Salı

Saat: 21:00

Bilet Fiyatı: 55 TL (Tam), 35 TL (Öğrenci)

Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Stüdyo

Biletlere; www.biletix.com , www.zorlucenterpsm.com üzerinden ve Zorlu PSM gişelerinden ulaşılabiliyor.