Cadde Volkan Konak: Aşık adamlardan korkmayın

Volkan Konak: Aşık adamlardan korkmayın

28.04.2019 - 09:23 | Son Güncellenme:

Karadeniz müziğinin sevilen ismi, 'Kuzeyin Oğlu' lakaplı Volkan Konak, önceki akşam Jolly Joker Vadistanbul'da hayranlarıyla buluştu.

Volkan Konak: Aşık adamlardan korkmayın

Sevenlerinin hemen her şarkısına coşku ile eşlik etmesi karşısında duygu dolu anlar yaşayan Volkan Konak, "Biz iyi müzisyeniz, iyi müzik yaparız. Ben şarkı söylerken kalbimi, hayatımı veririm. Aşk yaşarım. Aşık adam ambulansın arkasına takılmaz, yere tükürmez, terbiyesizlik yapmaz. Aşık olmaktan ve aşık adamlardan korkmayın" sözleriyle büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Kendisini izlemeye gelen bin hayranına muhteşem bir gece yaşatan Kuzeyin Oğlu, "Yeni albümüm 17 Mayıs'ta geliyor. 11 eserlik bir albüm yaptık. Beğeninize sunuyoruz, hiçbir beklentim yok. Biz zaten minnetsiz bir iş yapıyoruz. Ama güzel bir albüm oldu" dedi.

Konserin ortalarına doğru "Bir tane şarkıcı var çok doğru ve yumuşak okuyor. Karadeniz yöresinin ağzını muhteşem yapıyor. Burada olduğu için demiyorum, herkes doğru okuyamaz. Ama Apolas Lermi doğru okuyor" sözleriyle şarkıcıyı sahnesine davet etti. Apolas Lermi "Öncelikle Volkan Konak olmak üzere tüm müzisyenlere ve gelenlere teşekkür ediyorum. Müziği dinleyip, öğrendiğimiz üstadımızın sahnesinde olmak benim için bir onur" şeklinde konuştu ve 'Dünya' isimli parçasını seslendirdi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Volkan Konak, "Bilime, sanata, kadına kıymet verenler bizlerle olsun. Bu akşam sizlere tokuşturmadan, ayrıştırmadan, teke tek kucaklayarak hizmet ettim. Ağırlığınız bu akşam bana kuvvet oldu. Uygar cesur ve güzel insanlara selam olsun. Allah'a ısmarladık. Türkiye sizlerle daha güzel" diyerek sahneden ayrıldı.