Cadde Wanda Nara'dan İstanbul paylaşımı! 'Yengemiz, sen bize Icardi'mizin emanetisin'

Wanda Nara'dan İstanbul paylaşımı! 'Yengemiz, sen bize Icardi'mizin emanetisin'

10.08.2023 - 09:54 | Son Güncellenme:

Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, ünlü futbolcunun Galatararay ile tekrar anlaşması üzerine çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye geldi. Çocuklarıyla birlikte İstanbul'da paylaşım yapan Nara, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

Galatasaray'n transferini uzun süredir gözlediği ünlü futbolcu Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde resmen sarı-kırmızılı takım ile anlaşmıştı. Icardi, transfer sürecinde hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'nın hastalığı nedeniyle zor günler geçirmişti.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili Arjantin basınına konuşan Nara, şu ifadeleri kullanmıştı:

Herkes bunun hakkında medyada konuşurken çocuklarım ağlıyordu. Her şeyin yıkıldığını hissettim. Ailem yıkılmıştı. Mauro kariyerini bitirmek istedi. Zaira tatilden döndü. Annem hep ağlıyordu. Güçlü oldum ve herkese iyi olduğumu hissettirdim, çünkü her şey dağılıyordu.

Wanda Naradan İstanbul paylaşımı Yengemiz, sen bize Icardimizin emanetisin

"HASTALIĞIMI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM"

"Herkes şoktaydı. Anlayabildiğim zaman, belki halka da hastalığımı anlatabilirim. Doktorların şüpheleri vardı. Altı farklı hastalık olabilir. Bana hiçbir şey söylemediler çünkü tam olarak emin değiller. Biyopsi yaptırdım ve bu 15-20 gün sürdü. Sonra doğrulandı. Biyopsi sürecim devam ederken hastalığımı televizyondan öğrendim."

Wanda Naradan İstanbul paylaşımı Yengemiz, sen bize Icardimizin emanetisin

Doktorlara, 'TV'de hastalığımı söylüyorlar' dedim. Henüz bilmiyordu. 5 test daha yaptırdım ama hastalığımı yüzde 100 teyit edemediler. Bu yüzden verdikleri ilaçlarda hata yapmamak için mümkün olduğunca doğru bir şekilde hastalığı tespit etmek istiyorlar.

WANDA'DAN İSTANBUL PAYLAŞIMI

Icardi ve çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye gelen Wanda Nara, tüm bunların ardından 16.6 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından İstanbul'da paylaşım yaptı.

Wanda Naradan İstanbul paylaşımı Yengemiz, sen bize Icardimizin emanetisin

Mauro Icardi'nin de kalp emojileriyle yorum yaptığı gönderi, kısa sürede 350 bine yakın beğeni aldı.

Haberin Devamı

Wanda Naradan İstanbul paylaşımı Yengemiz, sen bize Icardimizin emanetisin

Nara'nın peş peşe yayınladığı karelere; "Yengelerin yengesi", "Sen bize Icardi'mizin emanetisin" ve "Ülkemize olan saygınız beni benden alıyor" gibi yorumlar yazıldı.