Galatasaray Icardi ailesi kararını verdi! Önce Milano sonra İstanbul

Icardi ailesi kararını verdi! Önce Milano sonra İstanbul

27.07.2023 - 10:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'ye transfer çalımı atarak Wilfired Zaha'yı renklerine bağlayan Galatasaray'da herkesin merak ettiği konu Icardi transferi. Wanda Nara'nın tedavisi nedeniyle aksayan transferin planlaması belli oldu.

Icardi ailesi kararını verdi Önce Milano sonra İstanbul

Transferin hızlı takımı Galatasaray art arda bombaları patlatmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım Wilfired Zaha transferinde ezeli rakibine çalım atarak yıldız futbolcuya kadrosuna kattı. Herkesin gözlerini çevirdiği isim ise Mauro Icardi... Wanda Nara'nın tedavisi nedeniyle aksayan transferin planlaması belli oldu.

Haberin Devamı

MILANO'DA BİR DİZİ TESTTEN GEÇECEK
Galatasaray'a sözleşme imzalaması an meselesi olan Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın tedavisinin Milano'da devam edeceği belirtildi.

Arjantin'de yayın yapan America TV'nin haberinde Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın tedavisine İtalya'nın Milano kentinde devam etme kararı aldığı belirtildi.

Henüz Wanda Nara tarafından rahatsızlığı veya şüphelenilen durumun ne olduğu konusunda açıklama yapılmazken Milano'da bir dizi testten geçerek ciddi tedaviler alacağı ifade ediliyor.

ÖNCE MILANO, SONRA İSTANBUL

Şu anda Arjantin'de olan çiftin önce Milano'ya geçerek Nara'nın tedavisi için gerekli hazırlıkları yapacağı, Icardi'nin ise Türkiye'ye gelerek Galatasaray'la resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Nara'nın ise tedavi sonrası İstanbul'da yaşamaya devam edeceği bilgisi verildi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'YE YAKIN OLAN İTALYA SEÇİLDİ
Icardi'nin de sık sık eşinin yanına gidebilmek için tedavinin Arjantin yerine Türkiye'ye daha yakın olan İtalya'ya alındığı bilgisi verildi.

YARIN İSTANBUL'DA
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre: Mauro Icardi, yarın saat 20.50'den sonra İstanbul'da olacak

MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi için PSG'ye 4 yıllık taksitler halinde 10 milyon Euro bonservis ödenecek. Ayrıca yıldız futbolcunun da bonuslarla birlikte senelik kazancının 10 milyon Euro olması bekleniyor. Icardi'nin maaşının büyük bölümünü Galatasaray'ın sponsorlarının karşılayacağı belirtiliyor

İcardi, geçen sezon 24 karşılaşmada ağlara 22 gol yolladı. Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Arjantinli yıldız, alınan 21 puana direkt katkı sağlamış ve taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

GELİŞ TARİHİ: 30 TEMMUZ
Galatasaray yönetimi Icardi'nin ikinci gelişi için de tarihi bir hazırlık yapıyor. Havalimanına özel uçakla gelecek olan Arjantinli ve ailesini binlerce Galatasaray taraftarı karşılayacak. Oyuncunun geleceği konusundaki en net tarih ise 30 Temmuz Pazar olarak planlanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim tatil gününde Icardi ve taraftarı bir kez daha buluşturmayı düşünüyor.

Haberin Devamı

Yazarlar