Cadde Wilma Elles karnı burnunda podyumda!

Wilma Elles karnı burnunda podyumda!

31.08.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl Avukat Mehmet Şah Çelik ile nikâh masasına oturan Wilma Elles, üçüncü kez anne olmak için gün sayıyor. 8.5 aylık hamile olan 36 yaşındaki oyuncu, karnı burnunda podyuma çıktı. Hamilelik döneminde 13 kilo aldığını açıklayan Elles, "Hâlâ manken kıyafetleri giyebiliyorum" dedi.

Wilma Elles karnı burnunda podyumda

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle şöhretşi yakalayan Wilma Elles, 16 Aralık 2022 tarihinde Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmiş, kısa süre sonra üçüncü kez hamile olduğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı

2019 yılında ayrıldığı Kerem Göğüş ile birlikteliğinden Melodi ve Milat adında iki çocuğu olan 36 yaşındaki oyuncu, doğuma birkaç hafta kala bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı.

Wilma Elles karnı burnunda podyumda

"BİR KIZ BEKLİYORUZ"

Eşi Mehmet Şah Çelik ile 1.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından romantik pozlarını paylaşan Wilma Elles, nazar boncuğu ve kalp emojileriyle birlikte "Ve bir kız bekliyoruz' mesajını yazmıştı.

Wilma Elles karnı burnunda podyumda

"KEYİFLE PODYUMA ÇIKIYORUM"

Wilma Elles, önceki gün Moda Kayıkhane'de gerçekleşen defilede karnı burnunda podyuma çıktı. 8.5 aylık hamile olan oyuncu, “Her şey iyi. Doğuma çok az kaldı. Keyifle podyuma çıkıyorum” dedi.

Wilma Elles karnı burnunda podyumda

"13 KİLO ALDIM"

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Wilma Elles, 13 kilo aldığını belirterek, "Limonlu içecekleri aşerdim ve çok seviyorum. 13 kilo aldım, çok az aslında. Hâlâ manken kıyafetleri giyebiliyorum” şeklinde konuştu.

Wilma Elles karnı burnunda podyumda