Cadde 'Hamile olmayı çok seviyorum, tam bir mucizeye şahit oluyorsun'

'Hamile olmayı çok seviyorum, tam bir mucizeye şahit oluyorsun'

17.07.2023 - 08:14 | Son Güncellenme:

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ünlenen Wilma Elles, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü isim, son olarak karnı burnunda tatil pozlarını paylaştı.

Hamile olmayı çok seviyorum, tam bir mucizeye şahit oluyorsun

Wilma Elles, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen ikizleri Milat ve Melodi'nin velayeti ise anneye verilmişti.

Haberin Devamı

İKİNCİ KEZ NİKAH MASASINA OTURDU

Elles, geçtiğimiz Aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. 16 Aralık 2022'de hayatını birleştiren çiftin İzmir’de gerçekleşen 20 kişilik nikah törenine, Elles’in çocukları da katılmıştı.

Hamile olmayı çok seviyorum, tam bir mucizeye şahit oluyorsun

"TESADÜFEN VERİLEN BİR POZ"

Geçtiğimiz haftalarda Cannes Film Festivali'nde boy gösteren ve kırmızı halıda karnını tutunca hamile olduğu öne sürülen güzel oyuncu, şu açıklamayı yapmıştı:

Benim orada karnım ağrımıştı. Bu yüzden elimi karnıma getirdim. Tesadüfen verilen bir poz oldu. Düşüncesi bile çok güzel. İnşallah nasip olur. Milat ve Melodi ile çok mutluyum. Çocuklara bayılıyor çok seviyorum. Çocuklar da beni eğitiyorlar. Onlarla her gün sanki hayata yeniden başlıyorum.

Hamile olmayı çok seviyorum, tam bir mucizeye şahit oluyorsun

MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Tüm bunların ardından 36 yaşındaki Alman oyuncu kısa süre önce müjdeli haberi duyurmuştu. Elles, 1.5 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından bebek beklediğini açıklamıştı. Eşi ve çocuklarıyla objektif karşısına geçen ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Herkese iyi bayramlar! Her zaman, ama özellikle bayramlarda ailenin önemi ön plana çıkıyor... Güçlü bir aile hayatın bütün zorlukları aşmanızı sağlıyor ve sevinci kat kat katlıyor... Ailemizi inşallah büyüteceğimiz, Milat & Melodi’ ye kardeş beklediğimiz için, bu mucizeyi yaşadığımız için çok müteşekkiriz, çok seviniyoruz... Melodi & Milat & Mehmet Şah & ben çok heyecanlıyız. Büyük bir aşkla bekliyoruz seni.

Hamile olmayı çok seviyorum, tam bir mucizeye şahit oluyorsun

KARNI BURNUNDA TATİL POZLARI

Yedi aylık hamile olan güzel oyuncu, son olarak sosyal medya sayfasından karnı burnunda tatil pozlarını paylaştı.

Hamile olmayı çok seviyorum, tam bir mucizeye şahit oluyorsun

Instagram'da 1.5 milyon takipçisi olan 36 yaşındaki Wilma Elles, hesabının hikayeler bölümünden peş peşe yayınladığı fotoğraflara şu mesajı yazdı:

Hamile olmayı çok seviyorum... Tam bir mucizeye şahit oluyorsun.

Ünlü ismin renkli kareleri, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.