Cadde Yağmur Sarıoğlu'ndan şaşırtan açıklamalar!

Yağmur Sarıoğlu'ndan şaşırtan açıklamalar!

30.06.2016 - 09:35 | Son Güncellenme:

Instagram fenomeni arkadaşı Kerimcan Durmaz'ın sosyal medyaya yüklediği videosunda Çeşme-İzmir otobanında hız limitini aştığı açıkça belli olan Yağmur Sarıoğlu, büyük tepki çekmişti. Yağmur Hanım, tepkiler karşısında ilginç açıklamalar yaptı.

Yağmur Sarıoğlundan şaşırtan açıklamalar

Takvim'in haberine göre; hakkındaki haberlerin gazeteciler tarafından 'ülke gündemini değiştirmek için bilinçli yapıldığını savunan Yağmur Sarıoğlu, "Ülkede başka gündem mi kalmamış? Saçma sapan goygoy muhabbeti nerelere getirildi! Nedeni belli bu kasıtlı haberlerin de işte her şey burada konuşulmuyor. Sorun yok; 2-3 gün gündem değiştirecek konu buldular. Arkasından Survivor finali falan gelir işte uyuyan uyur ne diyeyim!" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yağmur Sarıoğlu, 3 milyonluk otomobile binmesinin 'normal' olduğunu dile getirerek, "Bir TV programında vatandaşa, 'Sayısal loto çıksa ne yaparsınız?' diye soruldu. Yüzde 90'ı 'Kendime spor araba alırım' dedi. Ne mutlu ki çoğunluk arasındayım, anormal değilim" dedi.

Herkes 3 milyonluk arabaya biniyormuşçasına lüks otomobiliyle gündeme gelmesini tuhaf bulan Sarıoğlu, kendi maaşını kendi kazanan bir emekçi olduğunu söyledi.