Cadde Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum

Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum

01.04.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Ünlü popçu Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılını üçüncü kez Volkswagen Arena'da sevenleri ile birlikte kutladı. Biletleri bir ay önce tükenen konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yalın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum

Seslendirdiği ve bestelediği şarkılarla Türk pop müziğine unutulmaz eserler katan Yalın, profesyonel müzik kariyerinin 20'nci yılını üçüncü kez Volkswagen Arena'da sevenleri ile birlikte kutladı. Biletleri bir ay önce tükenen konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Yalın, kendisine iletilen soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Basın mensuplarının "20. yıl konseptli konserlerin üçüncü konserindeyiz. İlk ikisi gibi bununda biletleri tükendi. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna Yalın, “Bana kıymet verdikleri için dinleyicime teşekkür ederim" dedi.

Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum

"KEŞKE İMKAN OLSA, HER YERE GİTSEM"

İstanbul konserleri sonrası Türkiye turnesine çıkmaya hazırlanan başarılı sanatçı, “Uzun zaman oldu gitmeyeli. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Keşke imkan olsa, her yere gitsem. Çok özledim onları” şeklinde konuştu.

Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum

31 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumu'nda 40 bin kişiye vereceği konser ile ilgili ve biletlerin ilk üç saatte 10 binin üzerinde satılması hakkında da konuşan Yalın, “Hayallerimde bu yoktu. Orada konser vermekte, böyle bir satış yapmak da hayallerimin çok çok ötesinde. Ekipten satış rakamları ile ilgili mesajlar geliyor. ‘Bu gerçek mi?’ diyorum. Çok kısa sürede 10 bin rakamına ulaştık. Şimdi 20 bine gidiyor. O yüzden çok teşekkür ediyorum. Her şeye çocuk yaşta hayal ederek başladım. İçimdeki çocuğa söylüyorum bütün şarkılarımı. İçimdeki çocuğun elinden tuttukları için hepsine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum

"AKLIMI KAYBEDECEK GİBİ OLUYORUM"

20 yıllık kariyerinin kısa bir özetini anlatan videonun led ekranlara yansıtılmasıyla başlayan konserde Yalın, ‘Ah Be Kardeşim’ şarkısı ile giriş yaptı. Sahnede kendisini dinlenmeye gelen seyircilerle de sohbet etmeyi ihmal etmeyen Yalın, “Ayaklarınıza sağlık, iyi ki geldiniz. Ne hayal ettiysem, aklımdan ne geçirdiysem gerçekleştirdim. 31 Mayıs’ta Beşiktaş Stadyumunda konser vereceğiz. O konseri düşündükçe aklımı kaybedecek gibi oluyorum. Mevlana der ki ‘Dünyada olabilecek her bir olay için misal aleminde sayısız ihtimal uyur. Siz ağzınızdan çıkardığınız sözlerle, o ihtimalleri uyandırırsınız. Güzel kelimeler söyleyin ki, güzel ihtimaller uyansın. İşte insanın kaderine müdahalesi, buradadır’. diye. Siz benim en güzel ihtimalimsiniz. Hoş geldiniz" şeklinde konuştu.

Yalın: Şarkılarımı içimdeki çocuğa söylüyorum

5 BİN KİŞİLİK DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI!

Yalın'a ekip arkadaşları bir de sürpriz hazırladı. 44 yaşına giren Yalın, doğum gününü kutlamak için sahneye gelen doğum günü pastasını, kendisini dinlemeye gelen misafirleri ile birlikte kesti. Seyircilerin “İyi ki doğdun Yalın” sloganlarına karşı, “Yapmayın ağlarım. Yaş aldıkça daha çok duygusal oluyor insan. Herkes için sağlık ve bol bereket diliyorum. Çok teşekkür ederim” dedi. Sevilen şarkılarını sevenleriyle hep beraber seslendiren Yalın, muhteşem bir geceye imza attı.