Cadde Yana Soloman düello performansıyla geceye damga vurdu!

Yana Soloman düello performansıyla geceye damga vurdu!

31.12.2014 - 13:40 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye düelloları hız kesmeden devam ediyor. Son bölüme damga vuran düellolardan birisi de Justina Adu ve Yana Soloman'ın muhteşem performansı oldu. Yana Soloman düello performansıyla göz doldurdu.

Yana Soloman düello performansıyla geceye damga vurdu

O Ses Türkyi'de jüriler; Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur, yine karar vermekte zorlanırken, jürilerin aralarındaki diyaloglar izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.
O Ses Türkiye’ de bu hafta; yine birbirinden iddialı sesler yarıştı. Konser tadında gerçekleşen düellolar, jüri üyelerini karar vermekte zorlarken, hangi yarışmacının O Ses Türkiye’ye devam edeceği ise büyük merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Justina ve Yana, Gökhan Özoğuz'un seçimi olan 'Bring Me To Life' şarkısıyla düellolarını gerçekleştirdiler ve kazanan Yana Soloman oldu.

Yana Soloman O Ses Türkiye sahnesinde kendi ülkesine ait olan 'Verbovaya Doshchechka' isimli şarkıyı seslendirince jüri mest oldu. Gökhan, Hadise ve Ebru Gündeş'i döndürmeyi başaran Yana Soloman. O Ses Türkiye'de yoluna Gökhan Özoğuz ile devam etti...