Cadde Yardıma muhtaç mankenler

Yardıma muhtaç mankenler

29.03.2009 - 13:23 | Son Güncellenme:

.

Yardıma muhtaç mankenler

Haberin Devamı

Bizim lösemili Çoçuklar Vakfı yararına SayitHalim Paşa Yalısında Mehmet Köymen Defilesi düzenlendi.Modacı Mehmet Köymen'in 2009 ilkbahar-Yaz Haute Couter "Sultan's of İstanbul" kolesiyonun tanıtmak için Simge Tertemiz,Elif Ece Uzun,İpek Tanrıyar,Pınar Çınar,Lara Sürol yanı sıra 2008 Miss Arnavutluk yarışmasında birincisi Almeda Abazi ve ünlü sanatçı Nebahat Çehre 1930 tarzı bir elbise ile podyuma çıktı. Defile öncesi  Uğur Batur'un yardım amaçla yaptığı açık artırma sonucunda pırlanta taşlı kalem Hayri Bababoğlu tarafından 6,500tl alındı.

Defilede kazalar

Podyumunda ışığın az olmasından dolayı karanlık olması ve sahneye fazlaca duman basılması sonucunda mankenler düşme tehlikesi atlattı. Defilenin başında başta Simge Tertemiz olmak üzere Aslı Saygın ve Julia Nitu zor anlar yaşadı. Defilenin sonlarına doğru yaşananlara dayanamayan konuklardan biri sandalye koyarak mankenlerin düşmemesi için önlem aldı. Defile boyunca zor anlar yaşayan mankenler podyumda düşmemek için yürüyüşlerini değiştirmek zorunda  kaldılar.Ayrıca son dönemde yaptığı açıklamlarla gündeme gelen Lara Surol kıyafetinin azizliğine uğrayarak frikik verdi.

Haberin Devamı

Defilenin sonunda çıkan Nebahat Çehre mankenlere taş çıkardı ve konuklara tarafından uzun süne alkışlandı.Defile sonrası yaptığı açıklamada genç görüntüsü için yapılan espirilere " Genç kalmak için özel bir şey yapmıyorum. Rahat giyinmeye ve makyaj yapmamaya dikkat ediyorum."diyerek cevap verdi.Ayrıca Nebahat Çehre" 45 yıldır sanat içinde yer alıyorum. Bir evim olmadı. Benim velihat diye göstereceğim kimse yok. Herkes işini başarı ile yapıyor." dedi.

Podyumda yaşanan aksaklıklar için defilenin kareografisini yapan  Ferhat Aral" Benden kaynaklanmıyor. Yardım defilesi olduğu için biz olanı kabul ettik. Bir takım aksaklıklar yaşandı.Maddi konularda yeterli destek alınamadığı için ve ayrıca buranın podyumu kullanıldı yeni bir podyum yapamadık. Yardım defilesi ve belli bir maliyet gerekiyor ve o maliyeti karşılayacak sponsor bulunamadığından biraz daha yardım olsaydı daha iyi ışık daha iyi podyum sağlanabilirdi. Ne kadar ekmek o kadar köfte bir iş oldu.Tamamen teknik bir mesele bizden kaynaklanan bir problem değil " diyerek açıkladı.