Cadde 'Yargı' final sahnesiyle şaşırttı! 'Karımı seviyorum'

'Yargı' final sahnesiyle şaşırttı! 'Karımı seviyorum'

05.03.2023 - 23:49 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 55'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Karımı seviyorum

Öykü BADUR / Milliyet.com.tr
Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'; 5 Mart Pazar akşamı 55’inci bölümüyle ekrana geldi. Heyecan veren sahneleriyle 'Yargı', sosyal medyada çok konuşuldu. Son bölümde dondurucuya kapatılan kardeşi Defne’yi, Ilgaz’ın bulması ve hipotermiye girmemesi için 40 dakikası olduğu mesajı Ceylin’e ulaşmıştı. Yeni bölümde ise Ilgaz daralan zaman içerisinde Defne’yi bulmak için büyük bir çaba sarf etti. Her sorunda birbirine destek olan Ceylin ve Ilgaz, bir yol ayrımına girdi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

'YARGI' SON BÖLÜM...

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Karımı seviyorum

DEFNE BULUNDU

Defne’nin dondurucudaki görüntülerinin ardından Ilgaz sinir krizi geçirdi. Ancak kısa süre içerisinde akıllı davranıp kardeşini  bulmalıydı. Öldürülen Salim’in montunda yer alan vericiden sinyal alan ekip, bunun peşine düştü.

SOLUK SOLUĞA 40 DAKİKA! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Siyah bir minibüsten alınan sinyalin ardından, aracın önü kesildi. Araçtan inenler Salim’in öldürülmesi için Rahmi isimli birinden emir aldıklarını söyledi. Rahmi’nin peşine düşen Ilgaz ve Ceylin, Beykoz’da bulunan balıkçının yolunu tuttu. Yapılan baskında, dondurucuda buldukları Defne hastaneye ulaştırıldı. Çınar ilk iş güzel haberi dedesine verdi. Ilgaz da babasıyla mutlu haberi paylaştı.

Haberin Devamı

CEYLİN, TACİZE UĞRAYAN TÜM KADINLAR İÇİN SAVAŞTA / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Karımı seviyorum

TUĞÇE, BABASI EREN'İ ACILI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMIYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KENDİNİ SUÇLADI

Pars, Rıdvan’ın ölümüyle büyük darbe aldı. Cezaevi aracının yolu silahlı bir araçla kesildi ve Salim olmadığını söylemesine rağmen Rıdvan öldürüldü. Olayın nasıl gerçekleştiğini öğrenen Pars, verdiği kararın ardından kendini suçladı. Salim’in yerine geçsin diye vaktinde memur yollamadıkları için Rafet amire yakındı. Sevgilisine evlenme teklif edecek olan Rıdvan’dan çıkan tektaş, Pars’ı yıktı. Sevgilisi Özge de olanlara inanmadı ve büyük yıkım yaşadı.

SEVENLERİ, RIDVAN'IN ARDINDAN YAS TUTUYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Eren, Defne ile ilgili güzel haberi vermek için Pars’ı aradığında, Rıdvan’ın öldürüldüğünü öğrendi. Bu sırada emniyette olan baş savcı, yeniden çete hakkında gözaltındakileri sorgulamak istedi. 

DEFNE TRAVMA YAŞIYOR! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KÖTÜ HABER

Ömer, Laçin ve Yekta’yı yemeğe davet etti. Yemeğe başlamadan önce Salim ve Rıdvan’ın öldürüldüğü haberini Ömer paylaştı. Ortam buz kesti. Alınan haberler üzerine Laçin yemek yemeyi reddetti. Yekta da müvekkillerinin öldürüldüğü sırada yemek yemeyi reddetti.

"KALBİM ÇOK KIRIK!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Karımı seviyorum

KARA KUTU ÖMER! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KESİK KİM?

Pars’ın sorguya aldığı Dimitri, öldürülen kardeşi Ivan’ın katilinin kendisine söylenmesi karşılığında merak edilen Kesik’in kim olduğunu paylaşacağını söyledi. Ardından damat Salim’in evi aramaya alındı, Pars tüm elektronik eşyaların alınmasını istedi.

Haberin Devamı

ILGAZ GÖZÜNÜ KARARTTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ilgaz, Salim’in babası Hakkı’ya susmaması gerektiğini ve koruduklarının Salim’i öldürdüğünü anlattı. Hakkı, Salim’in bir arkadaşının kendilerini bu işe aldıklarını söyledi. Ilgaz’ın yanına gelen Pars, yeterince zarar gördüğü için Ilgaz’ı dosyadan aldı.

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Karımı seviyorum


CEYLİN İŞİN PEŞİNDE

Ceylin için futbolcu ve antrenör kavgası davası devamdaydı. Aydın’ın evine giden Ceylin, kavganın nedenini bildiğini söyledi. Kulüpten istifa eden Muhsin’in, Aydın’ın eşi Rengin’e yaptıklarının aynısını bir çiçekçiye de yaptığını ve yardımcı olmak istediğini söylese de Aydın onu evden kapı dışarı etti. Bir kariyeri olduğunu ve konunun kapandığını sertçe dile getirdi.

ÖZGE'DEN ŞAŞIRTAN HAMLE! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DOSYADAN ALINDI

Pars ofisinde Ceylin ile bir araya geldi. Ilgaz’ın dosyadan alındığını ona da söyledi. Ceylin’e kumarhane pulunu nereden bulduğunu ve Rıdvan’ın katiline ulaşmak istediğini belirtti. Ceylin, Merdan’ın ismini vermek zorunda kaldı.  

Haberin Devamı

RIDVAN'IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ AN / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Evinde Merdan’ı ziyaret eden Pars, aynı yolda onunla yürümesini istedi. İşin riskli olduğunu ima eden Merdan’ı, Pars reddetmedi. Akşam da adliyeye geçen Pars, istifa dilekçesini hazırladı.

BİRAZ ZAMAN

Ceylin’i akşam ofisinde ziyaret eden Ilgaz, aldığı çiçeklerle onu mest etti. Ofiste kalmamasını isteyen Ilgaz, ona çok haksızlık ettiğini dile getirdi. Katı olduğunu, hayatın burnunu sürttüğünü ve özür dilediğini söyledi. Ceylin, ise kalbinin kırıldığını ve zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti. Ilgaz, ertesi gün gerçekleşecek duruşmaya kadar düşünmüş olup olamayacağını sordu. Ceylin’i kaybetmek istemiyordu.

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Karımı seviyorum


ÖMER’DEN ATAK

Adliye önünde Ömer, Ceylin’e hiç resmi olarak tanışmadıklarını ve ona bir şey vermek istediğini söyledi. El sıkışmaları sırasında Ceylin’in elini bırakmaması ona duyduğu ilgiyi açık etti. Salim’in babasına verdiğini söylediği hafıza kartını ona iletti. Oysaki Salim, kartı Ömer ile paylaşmıştı. Ceylin durumu sorgulasa da teşekkür etti. Yekta’ya kartı verme sebebinin içlerine girmek olduğunu söyleyen Ömer, Ayten’in ajan olması nedeniyle bunu yaptığını anlattı.

Haberin Devamı

Ceylin, kartı hemen Ilgaz ile paylaştı ve suç örgütünü çökertebileceğini söyledi. Ilgaz, Pars’tan aldığı izinle dosyayı geri aldı. Hilmi’ye ulaşan Pars, tüm kumarhanelerin adreslerini aldı.

"KARIMI SEVİYORUM"

Adliyede Pars’ın odasına atılan zarftan Rıdvan’ın katilinin fotoğrafı çıktı. Su dağıtımı yapan katil Kesik’i Özge takibe aldı. Çünkü gelen zarfa o da bakmıştı. Takip edildiğini anlayan Kesik, Özge’yi sıkıştırdı. Emniyeti patlatan ve çocukları kaçıranların patronu olduğunu açıkladı ve bunu kimseye söylemesi gerektiğiyle tehdit etti. Özge ise bunun üzerine Kesik’i yanında getirdiği tabancayla vurdu.

Yargı final sahnesiyle şaşırttı Karımı seviyorum


Adliyede de Ilgaz ve Ceylin’in davası başladı. Ceylin boşanmak istese de davada Ilgaz bunu reddetti, “Ben karımı seviyorum” dedi.