Cadde ‘Yargı’ kanatlandı!

‘Yargı’ kanatlandı!

05.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘Başarı Ödülü’nü kazanırken, başrol oyuncularından Pınar Deniz de, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçildi.

‘Yargı’ kanatlandı

49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gecenin sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şıkel yaptı. ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü alan Nükhet Duru, ‘En İyi Çıkış Yapan’ plaketini alan Semicenk, ‘Parla’ marşını söyleyen Norm Ender ve İrem Derici, kısa şovlarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Gece, Kanal D ve teve2’den canlı olarak yayınlandı. Görme ve işitme yetisi kaybı bulunan bireyler için simultane işaret dili çevirisiyle gerçekleşen yayın teve2, Dream Türk, D Smart DiziSmart Max kanallarından; sesli betimleme ve simultane işaret dili çevirisiyle gerçekleşen yayın ise Demirören Medya dijital kanallarından izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

‘Yargı’ kanatlandı

Geceye Kanal D, altı ödül alarak damgasını vurdu. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü kazanan ‘Yargı’, ‘Başarı Ödülü’nü kazandı. ‘Yargı’da oynayan Pınar Deniz, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilirken, ‘Dilek Taşı’nda yer alan Salih Bademci ise ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. ‘Ya Çok Seversen’, ‘En İyi Romantik Komedi Dizisi’ seçilirken başrol oyuncularından Kerem Bürsin, ‘En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu’, Hafsanur Sancaktutan da, ‘En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı. Demirören Medya Ticari Grup Başkanı Emrah Kurtoğlu, ‘En İyi Arabesk-Fantezi Müzik Kadın’ ödülünü alan Derya Bedavacı ve ‘En İyi Arabesk-Fantezi Müzik Erkek’i kazanan Hakan Altun’a ödüllerini verdi.

Haberin Devamı

‘Yargı’ kanatlandı