Cadde 'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma!

'Yargı'da Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma!

18.01.2023 - 13:33 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı', 51’inci bölümü ile 22 Ocak Pazar günü ekrana gelecek. Ilgaz ve Ceylin’in yakınlaştığı anlar tanıtıma damga vururken, yeni bölümde ikilinin arasının düzelip düzelmeyeceği merakla bekleniyor.

Her bölümü heyecanla beklenen, Ay Yapım imzalı Yargı'nın yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda; Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin (Pınar Deniz) yakınlaşıyor.

Haberin Devamı

Gece Ceylin’i ofise bırakan Ilgaz arabada beklerken; soğukta kalmasına dayanamayan Ceylin, onu yukarı çağırıyor.

Yargıda Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma

Birbirlerinden uzak durmaya çalışan ikili, bu kez duygularına karşı koyamayıp yakınlaşıyor. Bu yakınlaşmanın ikilinin ilişkisini ne yönde etkileyeceği ise bölüme dair merakı artırıyor.

Yargıda Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı Yargı, 51’inci bölümüyle 22 Ocak Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.

Yargıda Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma