Cadde 'Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Efe'nin evinden çıkanlar şoke etti

'Yargı'dan duygu yüklü bölüm! Efe'nin evinden çıkanlar şoke etti

16.10.2023 - 00:06 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 67'nci bölümünde Efe savcının çekmecesinden çıkanlar, Ceylin ve Ilgaz'ı şoke etti. Mercan'ın bulunmasıyla ilgili önemli gelişme kaydedildi. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...

Yargıdan duygu yüklü bölüm Efenin evinden çıkanlar şoke etti

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı 67'nci bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

YEKTA, KUTUYU ATAN KADINI BULDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

OTEL MÜDÜRÜ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Metin amir, otel müdürünün ifadesini alırken müdür her şeyi itiraf etti. Yaşananları bir bir anlattı. Ilgaz, Eren'i arayıp evin önünde kutuda 4-5 yaş için bir çocuk tişörtü bulduklarını söyleyerek ekiplerle gelmesini istedi.

'YARGI' SON BÖLÜM

BAŞSAVCI DOSYAYA EFE SAVCI'NIN BAKMAYA DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Ceylin ve Ilgaz, tişört bulunan saçın Mercan'a ait olduğunu öğrendikten sonra Başsavcı'dan Efe savcı yerine kendilerinin dosyaya bakmalarını istedi. Başsavcı, dosyanın hala Efe savcının doyası olduğunu belirtti.

"CEYLİN, BİR DAHA PARÇALANMANA DAYANAMAM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıdan duygu yüklü bölüm Efenin evinden çıkanlar şoke etti

YEKTA, CELLAT KADİR'İ ZİYARET ETTİ

Yekta, Ceylin'in evine bakan yerinin sahibinin Cellat Kadir olduğunu öğrendi. Kadir ile görüşmeye giden Yekta, kamera görüntülerini istedi. Kadir, Yekta'ya çıkarsız bir şey yapmayacağını söyleyerek görüntüler karşılığında kara para aklamasını istedi.

Haberin Devamı

CEYLİN, NİL'İN SAÇLARINA YAPIŞTI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıdan duygu yüklü bölüm Efenin evinden çıkanlar şoke etti

CAN, CEYLİN'İ UNUTAMADIĞINI İTİRAF ETTİ

Yekta Mercan'la ilgili önemli bir gelişme kaybetti. Osman ve Can'ı yanına çağırdı. Araçta Yekta'nın yanına giderlerken Can, Ceylin'i hala unutamadığını, bir gün sevgili olabileceklerine inandığını dile getirdi. Yekta, Osman ve Can'dan Kadir'in verdiği paraları aklamasını talep etti. Osman tedirgin olurken, Can işi yapmak istediğini söyledi ve Yekta'nın verdiği işi kabul ettiler.

CEYLİN VE ILGAZ'I UÇURAN HABER / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıdan duygu yüklü bölüm Efenin evinden çıkanlar şoke etti

GONCA'NIN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Mercan'ın tatilde kaybolduğu olayda Macit'in ifadesi alınırken onu almaya geldiğini söyleyen Gonca'nın, akşam babasını almaya gelmediği, sabahtan beri orada olduğu ortaya çıktı. Gonca ifadesi alınmak üzere Emniyet'e getirildi. Babasıyla ilgili gerçeği anlatması üzerine Ilgaz ve Ceylin'i dediklerine inandırdı. Serbest bırakıldı.

"BAŞINDAN NERİ HAKLIYDIN CEYLİN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıdan duygu yüklü bölüm Efenin evinden çıkanlar şoke etti

EFE'NİN EVİNDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ

Ceylin ve Ilgaz dosya ile ilgili neden gizlilik kararı hala alınmadığını merak etmesi üzerine Efe savcının yanına gitti. Efe savcı, talimatını verdiğini söyleyerek kalemini yanına çağırdı. Mercan'ın dosyasının kalemi tarafından işleme alınmaya unutulduğu öğrenildi. O sırada Ela'nın kaleminin Efe savcıda olduğunu anlayan Ceylin ve Ilgaz yangın alarmını devreye sokarak herkesin çıkmasını sağladı.

Haberin Devamı

"BİZİ ÖZLEMİŞ MİDİR?" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıdan duygu yüklü bölüm Efenin evinden çıkanlar şoke etti

Bu sırada Efe savcının odasına girip kalemi koyduğu çekmeceyi gördüler. Efe savcının, çekmecesinden Ceylin'in sahilde kaybettiği kolye de çıktı. Ceylin ve Ilgaz, Efe'yi aradılar. Efe ortadan kaybolmuştu. Efe'nin evine giden Ilgaz ve Ceylin kapıyı zorla açtıklarında içeride çok fazla oyuncak olduğunu gördü. Ceylin, Efe'nin evinde bulunan oyuncaklardan ötürü, Mercan'ı Efe'nin kaçırdığını düşündü.

MERCAN'IN KAÇIRILMASINDAKİ BAŞ ŞÜPHELİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıdan duygu yüklü bölüm Efenin evinden çıkanlar şoke etti

YEKTA, NİL'İ KOVDU

Yekta, avukatlık ofisine geldiğinde Nil'in orada olduğunu gördü. Serbest bırakıldığını söyleyen Nil'e kötü haberi Yekta verdi. İşine son verildiğini açıkladı. Ceylin'in evine bırakılan kutunun kamera kayıtlarını izledi.

Haberin Devamı

MACİT, MERCAN'IN KAÇIRILMASINI HATIRLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargıdan duygu yüklü bölüm Efenin evinden çıkanlar şoke etti

MACİT OLANLARI HATIRLADI

Mercan'la ilgili yapılan haberin ekranda yayınlanmasından sonra Macit olay gününde yaşananları hatırladı. Macit, "Bir kadın tuttu kızı elinden götürdü, kızın anne anne diye bağırmasına aldırış etmeden bir anda tuttu ve götürdü" dedi.

CEYLİN VE ILGAZ, MERCAN'I BULDU MU? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN