Cadde 'Yargı'nın yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu! 'Ceylin nerede?'

'Yargı'nın yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu! 'Ceylin nerede?'

28.09.2022 - 09:55 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; her hafta merakla beklenen Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın nefes kesen bölümünün ardından yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. Ekibin düzenlediği operasyona Ceylin de dahil olur. Ancak işler ters gider ve Ceylin zor durumda kalır. Bunun üzerine çılgına dönen Ilgaz, hıncını Pars'tan çıkartır. Herkes büyük bir kaosun ortasında kalır.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu Yargı, ikinci sezonunda yine seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Reyting rekormeni dizinin yayınlanan tanıtımında; Ceylin’in asansörden çıkmaması Ilgaz’ı çileden çıkartıyor.

Haberin Devamı

CEYLİN TEHLİKENİN ORTASINDA KALIYOR!

Yürütülen operasyonda endişe dolu anlar yaşanırken, Ilgaz olaylardan Pars’ı sorumlu tutuyor. Kardeşinin kaybından sonra siniri bir an olsun geçmeyen Pars, Ceylin için endişelense de Ilgaz’a karşı geri adım atmıyor. Gerginlik her an yükselirken, bu esnada Eren’e gelen telefon yeni bölüme dair merakı artırıyor.

Yargının yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu Ceylin nerede

OYUNCU KADROSU

Yargı’nın kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Yargının yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu Ceylin nerede

Haberin Devamı

Her pazar ilgiyle takip edilen Yargı dzisi, merakla beklenen yeni bölümüyle 2 Ekim saat 20:00’de Kanal D’de.

Yargının yeni bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu Ceylin nerede