Cadde 'Yargı'nın yıldızlarından özel açıklamalar!

'Yargı'nın yıldızlarından özel açıklamalar!

02.10.2021 - 08:02 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında pazar akşamları izleyici karşısına çıkan ‘Yargı’ dizisinin başrolleri Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, canlandırdıkları Ceylin ve Ilgaz’ın yerine kendilerini koyup, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yargının yıldızlarından özel açıklamalar

Kanal D’nin başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı ‘Yargı’ dizisi, yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyenlerin aile içi güven kavramını ters yüz etmesi ve bir avukat ile savcının karşı karşıya kaldığı zorlu süreçleri gözler önüne sermesiyle çok konuşuluyor. Sürükleyici hikayesi,
artan gizemiyle her hafta sosyal medyaya ve ekrana damga vuran projenin başrolleri, karakterleri Ilgaz ve Ceylin’in yerine kendilerini koyarak, gerçek hayatta böyle bir durumla karşılaştıkları takdirde ne yapacaklarını anlattı.

Haberin Devamı

Deniz, canlandırdığı Ceylin gibi davranacağını dile getirerek, “Onun yerinde olsaydım kesinlikle şüphelinin avukatı olurdum. Çünkü bir şekilde işin içinde neler olup bittiğini öğrenmek isterdim ve dışarıda kaldığımda bu bilgilere ulaşamazdım” dedi.

Urgancıoğlu ise, “O durumdaki bir insanın sağlıklı karar verebileceğini düşünmüyorum. Böyle bir şeyi düşünmesi bile çok zor. Ancak o durumda kardeşimin katilinin ortaya çıkması için ben de elimden geleni yapardım, aynı Ceylin’in şu an hikayede yaptığı gibi” şeklinde konuştu.

Yargının yıldızlarından özel açıklamalar

'Asla kardeşimi kayırmazdım'
Dizinin iki başrolü de kendilerini Ilgaz’ın yerine koydukları takdirde, nasıl bir refleksle hareket edeceklerini böyle bir şey başlarına gelmeden kestirmenin zor olduğunu belirtti. Urgancıoğlu, “Böyle bir durumda belki bir eylemde bulunmak bile zorlaşır ve insan kabuğuna çekilip beklemeyi seçebilir” derken; Deniz ise “Belki olay bir şekilde netleşene kadar ben de delil saklayabilirdim ama asla kardeşimi kayırmazdım. Eğer suçlu olduğunu bilseydim; adalete teslim ederdim” açıklamasını yaptı. Urgancıoğlu, Ilgaz’ın kardeşi şüpheliyken sürecin önemli delillerinden olan hırkayı polise teslim etmesi ile ilgili ise; “Onun savcılık tecrübesi sebebiyle kardeşinin böyle bir kanıtı orada bırakmayacağına olan güveninden dolayı da hırkanın incelenmesini istediğini düşünüyorum” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimler yer alıyor. ‘Yargı’, her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D'de...

Yargının yıldızlarından özel açıklamalar