Cadde Yaşar Alptekin: Sözün bittiği yer

Yaşar Alptekin: Sözün bittiği yer

29.08.2017 - 13:49 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze namazına katılan eski manken ve dansçı Yaşar Alptekin, "Güzel bir oyuncuydu, güzel kalpli bir insandı" şeklinde konuştu.

Yaşar Alptekin: Sözün bittiği yer

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde sırtından 4 kurşunla vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlanıyor. Güzeltepe Birlik Camii’nde kılınacak cenaze namazı için çok sayıda ünlü isim buraya akın etti.

Haberin Devamı

Vatan Şaşmaz ile 10 yıldır beraber çalıştıklarını belirten Ferdi Akarnur, “Ne diyeyim ki? Candan sevdiğimiz, güler yüzlü, saygılı, efendi biriydi. Bugüne kadar biz 10 yıldır çalışıyoruz, hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey aklımız hayalimiz almadı. Ben diziyi izlerken aldım haberi. Seti aradım onların da haberi yok. Hala şoktayım" dedi.

Eski manken ve dansçı Yaşar Alptekin, "Sözün bittiği yer. Sonuçta vadesi dolan her insan vadesi dolduktan sonra burayı terk edecek. Ondan geldik ona gideceğiz. Rabbim geride kalan sevdiklerine sabır ihsan eylesin, ona da Allah rahmet eylesin. Güzel bir oyuncuydu, güzel kalpli bir insandı. Allah rahmet eylesin. Beklenmedik bir vefattı bu” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı