Cadde Yasemin Şefik yüzlerine konuştu!

Yasemin Şefik yüzlerine konuştu!

18.11.2016 - 07:32 | Son Güncellenme:

Yasemin Şefik; eski sevgililer, arkadaşlıklar, flört, ünlüler ve ünlü olmaya çalışanları 'ti'ye alan “Beni Bilirsin! Arkandan Konuşmam” adlı stand-up gösterisiyle önceki gün BKM Mutfak’ta sahnedeydi.

Yasemin Şefik yüzlerine konuştu

Uzun yıllar 'Yasemin Şefik'le HİTNOZ' radyo programını yapan, radyoculuğunun yanı sıra, skeç yazarlığı ve televizyon programlarından da tanınan Yasemin Şefik; eski sevgililer, arkadaşlıklar, flört, ünlüler ve ünlü olmaya çalışanları 'ti'ye alan “Beni Bilirsin! Arkandan Konuşmam” adlı stand-up gösterisiyle önceki gün BKM Mutfak’ta sahnedeydi. Yasemin Şefik’i dinlemeye gelenler arasında İrem Derici, Soner Arıca, Ayşe Özyılmazel'de vardı.

Haberin Devamı

"Çok hastayız"
Gösteriyi izlemeye sevgilisi Lider Şahin'le gelen şarkıcı İrem Derici gösteri öncesi gazetecilerle sohbet etti. Derici, çok yorgun olduğunu ifade ederken, "Arkadaşlar bende, Lider'de çok hastayız iki gündür. Oydu, buydu derken fena yorulmuşuz. Müsade edersiniz biz içeri geçmek istiyoruz, çok üşüdük" diyerek gösterinin yapılacağı salona girdiler.

"Rekorumu kimse kıramaz"
Arkadaşı radyo programcısı Yasemin Şefik'i yalnız bırakmamak için geldiğini söyleyen Soner Arıca, "Yasemin benim eski arkadaşımdır. Onu izlemeye geldim, çok merak ediyorum nasıl bir performansı olacak diye izleyip göreceğiz" dedi. Türkiye'de en çok klip çeken sanatçı ünvanını koruyan Arıca, bu konuda rakip tanımadığını söyledi. Arıca, "Benim rekorumu kimsenin kırabileceğini sanmıyorum benim gibisi biraz zor gelir" diyerek kahkahalar attı.EMRAH AKÇAAY