Cadde Yeni yılda 5 FIRSAT

Yeni yılda 5 FIRSAT

14.12.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Yeni yıl alışverişini avantaja dönüştürmenin yollarını ararken aklıma alışveriş merkezleri geldi. Nerede hangi fırsat var araştırdım. Bakın kazançlı çıkın.

Yeni yılda  5 FIRSAT

2010 model Mercedes’iniz sizi Akmerkez’de bekliyor...
Akmerkez’in yeni yıl hediyesi Mercedes Benz E250. Alışveriş merkezindeki mağazalardan yapılacak her 150 TL ve üzeri alışverişte bir çekiliş hakkı elde ediliyor. Kampanya 7 Şubat’a kadar geçerli. Çekiliş 22 Şubat’ta yapılacak. Şanslı kişi, 2010 model Paladyum gri renk Mercedes Benz E250 CGI sahibi olacak. Bana çıkmaz demeyin şansınızı deneyin.


Yenİ yılda beş adet Peugeot 206+ şansı
İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nden günlük 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, beş adet Yeni Peugeot 206+’dan birini kazanma şansına sahip olacak. 31 Ocak’a kadar sürecek kampanya kapsamında alışveriş merkezinde kurulan desklerde kupon doldurabilirsiniz. Kampanya süresince ziyaretçilerin Peugeot modellerini yakından tanıma ve test sürüşü yapma imkanı var.


Yenİ Yıl Mutluluk Hareketİ
İstinye Park yeni yıl öncesinde ‘Bir Takım Mutluluklar’ getiriyor. Cıvıl cıvıl, enerjik, pozitif, gençlerden oluşan ‘Bir Takım Mutluluklar’ grubu 19-20 Aralık hafta sonu ve 26- 31 Aralık tarihleri arasında AVM ziyaretçilerine yaklaşık 12 bin minik hediye dağıtacak. Bir anda karşınıza çıkıp fotoğraflarınızı çekebilirler. Sürprizlere hazır olun.
Ana aktivite alanındakilere müzik aletleriyle bando eşliğinde eğlenceli saatler vaat ediliyor. Bununla birlikte, AVM’nin belirli alanlarında kapılar ve otoparka giden çıkışlarda porter’lar-kapı görevlisi duracak. Ayrıca yılbaşı alışverişini yaparken poşetleri ya da montlarını ellerinde taşımak istemeyenlere ücretsiz kilitli dolap hizmeti verilecek.


Efsane Müzİkal GREASE’İ ücretsİz İzleyİn
Yılbaşı yaklaşıyor! Çoğumuz şimdiden hediye listelerini hazırlamaya başladık bile. Hediye listesine kendinizi yazmadıysanız, Astoria Alışveriş Merkezi’nin sizin için bir sürprizi var. Astoria Alışveriş Merkezi mağazalarından 31 Mart 2010 tarihine kadar birbirini takip eden 60 gün içinde toplam 500 TL’lik alışveriş yapan 16 bin ziyaretçi çekilişsiz, kurasız Grease Müzikali bileti alma hakkı kazanacak.
Kuponu, 1-30 Nisan 2010 tarihleri arasında alışveriş merkezine getirerek orijinal biletini alan ziyaretçiler 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahnelecek müzikali ücretsiz izleme şansına sahip olacak.

Forum Bonus Card’la avantaj
Multi Turkmall ve Garanti Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen Forum Bonus Card, kart sahiplerine 100 TL ve üzeri alışverişlerde ekstra yüzde 25 indirim ve artı üç taksit imkanı sunuyor. Kampanya 31 Aralık’a kadar geçerli.

Yazarlar