Cadde Yılanların Öcü 25. bölümde Kamuran'ın oyunu-izle

Yılanların Öcü 25. bölümde Kamuran'ın oyunu-izle

02.03.2015 - 11:06 | Son Güncellenme:

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yılanların Öcü 25. bölüm ile bu akşam ekrana kilitleyecek. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde Kamuran hapiste rahat durmuyor. Fatma ve Bayram şimdi ne yapacak? Yılanların Öcü yeni bölüm ayrıntıları ve dahası haberimizde..

Yılanların Öcü 25. bölümde Kamuranın oyunu-izle

Fakir Bayburt'un aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan dizi Yılanların Öcü Show Tv ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Her bölümde heyecan dolu dakikalar yaşatan Yılanların Öcü'nde bu hafta neler olacak? İşte merak edilenler..

Haberin Devamı

Yılanların Öcü’nün yeni bölümünde; Kamuran artık yürüyemeyeceği gerçeği ile yüzleşmişken, yaptıklarının cezasını çekmesi gerektiğine inanan abisi Necip tarafından jandarmaya teslim edilir. Kamuran cezaevine girer. Fakat içeride de boş durmayacak ve onu bu hale düşürenlerden intikam almaya çalışacaktır. Elbette Fatma’dan vazgeçmeye de, Şerife ile evlenmeye de niyeti yoktur.

Fatma gerçekten de Kamuran ile nikahlandığını Bayram’a söyler, her ne kadar kendini açıklamaya çalışsa da Bayram, Fatma’yı affetmez.

Hayatında sevdiği iki insan, Bayram ve Ömer, ona yüz çevirince Fatma için mutluluk ihtimali de bitmiştir. Kardeşine olan sevgisini ve Bayram’a duyduğu büyük aşkı kalbine gömen Fatma, Karataş’tan ebediyen gitmeye karar verir.

Haberin Devamı