Cadde ‘Yılmaz Erdoğan’ın ihtiyacı yok’

‘Yılmaz Erdoğan’ın ihtiyacı yok’

14.02.2024 - 07:38 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri’ gündemden düşmüyor. Dizinin oyuncusu Kubilay Aka, başrolünde yer aldığı ‘İnci Taneleri’ dizisinde ‘Gönül Yarası’ filminden esinlenildiği iddialarına yanıt verdi.

‘Yılmaz Erdoğan’ın ihtiyacı yok’

Kanal D ekranlarında birkaç hafta önce yayın hayatına 'merhaba' diyen İnci Taneleri hem ekranları hem de sosyal medyayı çalkalıyor.

Haberin Devamı

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden dökülen dram türündeki yapımda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Rıza Kocaoğlu gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

‘Yılmaz Erdoğan’ın ihtiyacı yok’

HİKAYESİ HERKESİ ETKİLEDİ

Fragmanda yer alan "Dilber" karakterinin pavyon sahnesiyle Instagram, TikTok ve Twitter'da resmen bir dans akımı başlatan yapım kısa sürede tüm ilgiyi üzerine topladı. Pavyon kültürü tartışmasını uzun zaman sonra yeniden başlatan İnci Taneleri'nin hikayesi de epey merak uyandırdı.

‘Yılmaz Erdoğan’ın ihtiyacı yok’

"KALBİYLE YAZAN BİRİ"

‘İnci Taneleri’ dizisinde yer alan Kubilay Aka, Nişantaşı City’s’te görüntülendi. Dizide, ‘Gönül Yarası’ filminden esinlenildiği iddialarına oyuncu, “Yılmaz Erdoğan’ın böyle bir şeye ihtiyacı olacağını düşünmüyorum. Türkiye’nin en iyi senaristi. Çoğu senarist onun öğrencisi... Çalmaya ihtiyacı yok. Kalbiyle yazan biri. Onu böyle bir şeyle suçlayıp, yargılamayalım. Birçok film birbirine benziyor. Çalıntı olduğunu sanmıyorum. Zaten emeğe çok saygılı biridir” dedi.

‘Yılmaz Erdoğan’ın ihtiyacı yok’

Haberin Devamı

"AİLE OLDUK"

Set ortamından bahseden Aka, “Aile olduk. Reytinglerde güzel açtık. İşin içinde Yılmaz Erdoğan olduğu için izlenmeyeceğini düşünmedim. Kalemine çok güveniyorum” diye konuştu.

‘Yılmaz Erdoğan’ın ihtiyacı yok’

"ÇOK TEPKİ VEREN BİRİ DEĞİL"

Diziden spoiler verdiği için gündem olan oyuncu, “Yılmaz Erdoğan bir şey dedi mi?” sorusuna, “Çok tepki veren biri değil. İşinde gücünde... Onu çok seviyorum” cevabını verdi. Hayatında kimsenin olmadığını belirten Aka, “Sevgilim yok. Sevgililer Günü’nde klip çekeceğiz” diyerek, espri yaptı.

‘Yılmaz Erdoğan’ın ihtiyacı yok’