Cadde Zafer Algöz, 'Üç Kuruş' dizisine dahil oldu

Zafer Algöz, 'Üç Kuruş' dizisine dahil oldu

03.11.2021 - 14:30 | Son Güncellenme:

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Üç Kuruş' dizisinin kadrosuna usta bir isim dahil oldu. Algöz, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan yapımın yeni bölümünde boy gösterecek.

Zafer Algöz, Üç Kuruş dizisine dahil oldu

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad'ın imzasını taşıyan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki 'Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe gibi isimlerin yer aldığı 'Üç Kuruş'a yeni bir oyuncu dahil oldu. 

Haberin Devamı

İKİNCİ BÖLÜMDE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK
Pazartesi akşamı Show TV'de başlayan , Ay Yapım imzalı dizinin ekibine usta oyuncu Zafer Algöz katıldı. Algöz, yeni bölümde 'Bahar' karakteriyle karşımıza çıkacak oyuncu Nesrin Cavadzade'nin babası 'Nezih'e hayat verecek.

Dışarıdan bakıldığında tam bir salon beyefendisi gibi görünen 'Nezih', aslında suç dünyasının en korkulan isimlerinden biridir. Acımasız bir karakter olan 'Nezih'in hayatta tek önemsediği kişi ise kendisinden tamamen farklı karakterde olan kızı Bahar'dır.

Zafer Algöz, Üç Kuruş dizisine dahil oldu