Cadde Zafer Ergin'den 'Rıza Baba' açıklaması!

Zafer Ergin'den 'Rıza Baba' açıklaması!

28.10.2023 - 13:58 | Son Güncellenme:

Kanal D'de 17 sezon boyunca birçok rekora imza attıktan sonra 1 Eylül'de ekranlara dönen, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Rıza Soylu' karekterine kayat veren Zafer Ergin, fenomen yapım hakkında açıklamalarda bulundu.

Zafer Erginden Rıza Baba açıklaması

Kanal D'de cuma akşamları yayınlanan, hayatın içinden karakterleri ve toplumsal olaylara duyarlılığıyla izleyicinin gönlünde taht kuran Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

"BENİM DE İÇİME ÇOK SİNMİŞTİ"

Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden usta oyuncu, "Rıza Baba artık bir marka oldu, siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Topluma faydalı bir karakter. Öğretici yönü var. Benim de içime çok sinmişti zaten. Yaptığımız işin ses getirmesinin yanında işe de yaraması lazım" cevabını verdi.

Zafer Erginden Rıza Baba açıklaması

"BENİ GEÇ YAKALADINIZ"

Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu ile başrolü paylaşan 81 yaşındaki sanatçı, "Ben eve gidiyorum, konuşuruz sonra bol bol. Geç yakaladınız beni" diyerek, evinin yolunu tuttu.

Zafer Erginden Rıza Baba açıklaması

"10 YAŞINDA ÇOCUKLAR ŞİMDİ 28 YAŞINDA"

Zafer Ergin, ürk dizi tarihine damga vuran yapımın uzun soluklu olması hakkında, "Güzel senaryo, iyi bir yönetim, saf ve temiz çalışmalar... Bizim bir de reddedilmeyecek ve terk edilmeyecek seyirci kitlemiz var. Başladığımızda 10 yaşında olan çocuklar, şimdi 28’e girdi. Askerliğini bitirmiş, belki evlenmiş olabilirler. Onun için böyle bir güzellik içinde bulunmak keyif veriyor" ifadelerini kullanmıştı.

Zafer Erginden Rıza Baba açıklaması