Cadde Zara'dan 'sahne kostümü' açıklaması: Psikolojik olarak ele alınmalı!

Zara'dan 'sahne kostümü' açıklaması: Psikolojik olarak ele alınmalı!

15.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Zara, Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi açıklamalarda bulunan şarkıcı, son dönemlerde çok konuşulan sahne kostümleri hakkında sessizliğini bozdu. 'Bergen' filmi ile ilgili de konuşan Zara, merhum sanatçıyla 1988 yılında tanıştığını açıkladı.

Zaradan sahne kostümü açıklaması: Psikolojik olarak ele alınmalı

Sesi, yorumu ve rol aldığı yapımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Zara, Kıbrıs Concorde Luxury Resort Otel'de sahne aldı. Dinleyicileriyle bir araya gelen ünlü şarkıcı, siyah kostümüyle hem göze hem de kulağa hitap etti.

Haberin Devamı

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 46 yaşındaki Zara, son dönemlerde çok konuşulan sahne kostümleri hakkında yorumda bulundu.

"HERKES İSTEDİĞİNİ GİYMEKTE ÖZGÜR"
Geçtiğimiz aylarda yeni bir türkü albümü çıkaracağını müjdeleyen Zara, "Herkes istediğini giymekte özgür. Bu tip eleştirileri anlamış değilim, bence bu konu sosyolojik ve psikolojik olarak ele alınmalı" dedi.

Zaradan sahne kostümü açıklaması: Psikolojik olarak ele alınmalı

"12 YAŞINDAYKEN BERGEN'LE TANIŞTIM"
12 yaşındayken, ünlü sanatçı Bergen ile tanıştığını belirten Zara, "Bergen beni kucağına aldı ve 'Senin geleceğin parlak' dedi. Dediği çıktı ve keşke bu günleri görseydi. 'Bergen' filmini izlemeye korkuyorum. İzlerken çok üzüleceğim" diye konuştu.

"FARAH ÇOK GÜZEL OYNAMIŞ"
Mahsun Kırmızıgül'ün, Farah Zeynep Abdullah'ın 'Bergen' filmindeki performansını eleştirmesi hatırlatılan Zara, "Mahsun Kırmızıgül, Bergen'i canlı dinlediği için bu eleştiriyi yapması gayet doğal. Ama bence Farah Zeynep Abdullah çok güzel oynamış ve başarılı bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Zaradan sahne kostümü açıklaması: Psikolojik olarak ele alınmalı

Haberin Devamı

"EVRENİN EGOSU YOK"
Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Zara, birkaç ay önce portakal bahçesinde çekilen fotoğrafını yayınlamıştı. Ünlü şarkıcı, paylaşımına, "Evrenin egosu yok, sonsuz saygıda; güneş doğmam demiyor, çiçek açmam demiyor, toprak ürün vermem demiyor…" notunu düştü.

Zara'nın bu pozuna takipçileri; 'Esmerlerin en güzeli', 'Çiçek gibi açmışsın' gibi iltifat dolu yorumlar yapmıştı.

Zaradan sahne kostümü açıklaması: Psikolojik olarak ele alınmalı