Cadde Zeynep Alkan: Babam rahatsız olmuyor!

Zeynep Alkan: Babam rahatsız olmuyor!

02.09.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Instagram'da 550 binden fazla takipçisi bulunan yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, bir dönem iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettirmiş, daha sonra 'kusursuz güzellik' dayatmasına isyan etmişti. Alkan, "Artık eskisi kadar kullanmıyorum" dediği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ilgili soruyu böyle yanıtladı.

Zeynep Alkan: Babam rahatsız olmuyor

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Hamdi Alkan’ın eski eşi, oyuncu Canan Hoşgör ile evliliğinden (1989-1999) dünyaya gelen kızı Zeynep Alkan, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alkan, “Hollanda’dan geri döndüm, okulumu da bitirdim. Sevgilim orada kaldı ama ben tamamen şu an kariyerime odaklandım" dedi.

Haberin Devamı

"BABAM EN YAKIN ARKADAŞIM"

Oyunculuk üzerine eğitim alan 23 yaşındaki güzel, "Kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Babamla aynı projede yer alma konusunda şu anlık bir gelişme yok, onun kendi işleri var, benim kendi işlerim var. Babamla ilişkim küçüklüğümden beri çok güzel. O benim en yakın arkadaşım” şeklinde konuştu.

Zeynep Alkan: Babam rahatsız olmuyor

"ÇOK ŞÜKÜR ATLATTIM"

Alkan'ın Eylül 2021'de yüzünde aniden sivilceler çıkmış, sosyal medya hesabından tedavi gördüğünü ve dışarı dahi çıkamadığını açıklamıştı. Yaşadığı bu süreçle ilgili sorular üzerine Alkan, “Çok şükür atlattım, şu an için bir sıkıntı yok gördüğünüz gibi" açıklamasını yaptı.

"KENDİMİZİ KANDIRIYORUZ!"

Sosyal medyada herkesin kendisini güzel göstermeye çalıştığını ve bu nedenle baskı oluştuğunu vurgulayan Alkan, bu baskıdan kurtulduğunu belirtmiş, son halini paylaşıp, sivilce tedavisi gördüğünü açıklamıştı: Özgüvenim sıfır ama hepimizin sivilcesi olabilir.

Zeynep Alkan: Babam rahatsız olmuyor

Haberin Devamı

Sosyal medyadaki 'Kusursuz güzellik' dayatmasına tepki gösteren Zeynep Alkan, şu ifadeleri kullanmıştı:

Güzel gözükmeye çalışmak gibi derdim yok hayatım nasılsa onu paylaşıyorum. Sosyal medya dediğimiz şey kimsenin gerçek hayatı değil ki. Herkes en iyi güzel halini en fit halini paylaşıyor. Kendimizi kandırıyoruz orada bir simülasyon gibi. Bunları görüp kırılıp yorum yazıyor olabilirler. Sosyal medyaya inanmamak gerekiyor ben de işime başladığımda uzaklaşıp kapamayı düşünüyorum.

"YANLIŞ BİR ŞEY YAPMIYORUM"

Hamdi Alkan'ın kızı, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili gelen soruya ise “Artık eskisi kadar kullanmıyorum. Ben iyi enerjimi paylaşmaya çalışıyorum. Babam rahatsız olmuyor bu durumdan, her zaman da beni destekliyor. Zaten ben de yanlış bir şey yaptığımı ve aşırıya kaçtığımı düşünmüyorum" dedi.

Zeynep Alkan: Babam rahatsız olmuyor