Cadde Zor şartlarda gelen başarı!

Zor şartlarda gelen başarı!

07.02.2019 - 09:55 | Son Güncellenme:

Pelin Karahan, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan güzel oyuncun, pembeler içindeki spor şıklığı dikkatlerden kaçmadı.

Zor şartlarda gelen başarı

Eşi Bedri Güntay’ın oynadığı Kavacıkspor, geçtiğimiz günlerde mücadele ettiği klasmanda şampiyonluğunu ilan etmişti. Şampiyonluk kutlamasında eşini yalnız bırakmayan Pelin Karahan, "Bedri uzun zamandır bu kulüp için gerçekten büyük emek harcıyordu. Birkaç maçında gittim, gördüm. Gerçekten zor şartlarda gelen başarı oldu bu şampiyonluk. Toprak sahalarda, kötü zeminlerde futbol oynadıklarına birçok kez şahit oldum. Ve bu özel günlerinde, şampiyonluk kutlamasında Bedri’nin yanında olmak, orada o havayı solumak beni ayrıca mutlu etti" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Kayınpederi ile sosyal medyada paylaştığı tavla oynama fotoğrafı hakkında konuşan güzel oyuncu, "Hayatımda ilk defa tavla oynadım. İlk maçı kayınpederim 5-0 kazandı. Ben de bu konularda hırslı olduğum için bırakmadım ve ikinci maçı 5-4 ben kazandım. Gerçekten çok zevkli, eğlenceli ve keyifliydi" açıklamasında bulundu.