Güncel Kardashianlar Durmuyor, Art Arda Ev Satıyor

Kardashianlar Durmuyor, Art Arda Ev Satıyor

Son Güncellenme:

.

Kardashianlar Durmuyor, Art Arda Ev Satıyor

Onlar nereye gitse objektifler de onları takip ediyor. Onlar kim mi? Tüm dünyanın takip ettiği en meşhur aile: Kardashian ve Jenner ailesi. Kardashian kardeşler ve Jennerlar genelde haklarında çıkan sansasyonlu haberler ile etrafı çalkalasalar da, şu sıralar gayrimenkul sektöründeki hareketlilikleri ile dikkat çekiyor. Ailenin sahip olduğu gayrimenkul portföyü, gelen satılma haberleriyle gitgide küçülüyor.

Haberin Devamı

Kardashianlar Durmuyor, Art Arda Ev Satıyor

Rob Kardashian'ın evi: Klasik ve natürel

Kylie Jenner ve büyük kardeşi Rob Kardashian Calabasas’taki mülklerini geçen günlerde satışa sundu. Kris Jenner, oğlu Rob için evi 2016 yılında satın almıştı. 2,285 milyon dolarlık eve yerleşmesi ile Rob, kız kardeşleri Khloe, Kourtney, Kylie, Kim ve annesi Kris ile komşu olmuştu. 395.000 metrekarelik evde 4 yatak odası ve 5 banyo bulunuyor. Villa, doğal tonları ve ahşap döşemeleri ile Kylie’nin evine göre daha mütevazi duruyor. Natürel ahşap parke zemini, bej rengi duvarları ve şöminesi ile ev oldukça huzurlu ve sıcak bir görünüme sahip. Geniş pencereli oturma odası arkadan büyük bir yüzme havuzuna açılıyor. Ayrıca villada bir fitness salonu ve kütüphane de bulunuyor. Ana süit kendisine ait büyük bir oturma odası bulundururken, bu kısım 2 lavabo ve aynanın bulunduğu, ortada ise büyük bir küvetin konumlandığı bir banyoya açılıyor. Böyle bir evde kim oturmak istemez ki?

Haberin Devamı

Kardashianlar Durmuyor, Art Arda Ev Satıyor

Rob ve Kylie’nin “Oaks” sitesindeki evleri satışa çıkarken, diğer kardeşler hala aynı sitede oturmaya devam ediyor. Ailenin en küçüğü Jenner, Trulia emlak sitesinin biçtiği değere göre 3,3 milyon dolar değere sahip dört evinden bir tanesini geçen günlerde satışa sundu. Böylece, Oaks rezidansı içerisinde bulunan 473.805 metrekarelik, 6 yatak odalı ve 7 banyolu ev, 2015 yılının Mart ayında satın alındıktan hemen sonra satılmış oldu. Çıkardığı dudak kiti ile milyonlarca satış yapan Kylie’nin sattığı ev gerçekten de görülmeye değer.

Kardashianlar Durmuyor, Art Arda Ev Satıyor

Kylie'nin favori odası: Glam Room

Evi satın aldıktan sonra Kylie evi kendi zevkine göre döşemiş. Siyah ve beyaz bir renk paleti ile yenilen evde, mobilyalar jet-siyah renkte seçilirken yerler ahşap kaplama yapılmış. Zengin ışık armatürleri ve ev boyunca dizilen aynalarla aydınlık ve ferah bir görünüm sağlanmış. Mutfakta mat siyah dolaplar, paslanmaz çelik mutfak eşyaları ve beyaz kuvars taşı tezgah kullanılmış. Mutfak, dairesel bir kahvaltı alanına açılırken, köşe şöminesi ve dahili bir eğlence alanına sahip oturma odasına bağlanıyor. Oturma odası da arka bahçe kapısı ile geniş bir havuza açılıyor. Ana süitte mini bar ve geniş bir yatak odası bulunuyor. Yatak odası tamamen siyah taşlarla döşenmiş bir banyoya açılıyor. Banyoda ise ışıklı aynalı lavabolar, pençe ayaklı bir küvet ve özel giyinme odası bulunuyor. Ayrıca bir iş kadını olan Kylie’nin evinde alt kat hem ofis hem de makyaj hazırlıkları için “Glam Room” dediği bir alanı bulunduruyor. Kylie'nin pek çok röportajında evin en sevdiği yeri olarak nitelendirdiği odada peruk koleksiyonu, makyaj malzemeleri, selfie istasyonu ve gardırobu bulunuyor. Ne diyebiliriz ki? Kylie gerçekten de zevkini konuşturmuş.