Cadde EN İYİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

EN İYİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

05.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü markaları ve etkinlik profesyonellerini ağırlayan ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri, önceki akşam görkemli bir törenle sahiplerine verildi.

EN İYİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Her yıl dünyaca ünlü markaları ve etkinlik profesyonellerini ağırlayan ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen görkemli bir törenle, sahiplerini buldu. Türkiye’nin en iyi markalarının üst düzey yöneticileri ve sektör profesyonellerinden oluşan 84 kişilik jüri heyeti, noter huzurunda etkinlik endüstrisinin en iyilerini belirledi.

Kırmızı halı röportajlarını Dilay Korkmaz’ın yaptığı organizasyonda, kazananlara ödüllerini Sinan Akçıl, Wilma Elles, Saba Tümer, Ivana Sert, Çiğdem Tunç, Tuğba Özerk, Banu Noyan ve Ömür Gedik takdim etti. Şıklık yarışının yaşandığı gecede, ‘Onur Ödülü’ Türk Hava Yolları’na, ‘Başarı Ödülü’ İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’e, ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ödülü Vestel Yürüteç Projesi’ne ve ‘En İyi Festival Jüri Özel Ödülü’ ise CEO Event-Teknofest’e verildi. CEO Event-Teknofest adına Ömer Kökçam ve Fatih Olçok’a ödülünü Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç sundu.

EN İYİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ