Futbol‘Umut’un pozisyonu yüzde 100 penaltı’

‘Umut’un pozisyonu yüzde 100 penaltı’

20.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

ALMAN Kicker dergisi tarafından 2011 yılında Bundesliga’nın en kötü hakemi seçilen Wolfgang Stark maçın hemen başında vermediği penaltı ile maçın kaderini değiştirdi.

‘Umut’un pozisyonu yüzde 100 penaltı’

Şampiyonlar ligi H Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, Old Trafford'da Manchester United'a 1-0 yenilirken oynadığı harika futbolla ve direkten dönen toplarla geceye damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Michael Carrick'in 7. dakikada attığı golden sonra beraberlik için bastıran Galatasaray'da golden birkaç dakika sonra Umut Bulut, Nemanja Vidic'in müdahalesiyle Manchester United ceza sahası içerisinde yerde kalmış ancak hakem Wolfgang Stark oyunu devam ettirmişti.

Karşılaşmanın bitiminden sonra açıklamalarda bulunan Manchester United'ın kaptanı Vidic, "Umut'u düşürdüğüm pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Ama hakemin bunu görmesi çok zordu. Genel olarak maçı hak eden taraf bizdik" ifadelerini kullanarak ilginç bir itirafta bulundu.

Sun: Penaltı verilmedi

The Sun Gazetesi, M.United yenilgisi sonrası “G.Saray çok şanssızdı. Hakem, Evans ve Vidic’in pozisyonlarında penaltı kararı vermedi. Kaçan goller de Manchester’e korku yaşattı” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Eski hakemler 'penaltı' dedi

2. dakikada Umut’un ceza sahası içinde Vidic tarafından indirildiği pozisyonda devam derken, eski hakemler penaltı konusunda birleşti:
AHMET ÇAKAR: Yüzde yüz penaltı ya, yuh!
METİN TOKAT: Umut’un pozisyonu penaltı.
MUSTAFA ÇULCU: Wolfgang Stark, daha ilk dakikada Umut’a yapılan penaltıyı ve sarı kartı atladı. Yazık.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler