19.05.2025 - 23:48 | Son Güncellenme:
Survivor'da ilk eleme adayı Meryem Kasap, ikinci eleme adayı Aycan Yanaç, üçüncü eleme adayı İsmail Balaban, dördüncü eleme adayı Hikmet Tuğsuz olmuştu. Murat Ceylan düello öncesinde yarışmacılara duygu ve düşüncelerini sordu.
'BELKİ DE BUNUN YAŞANMASI GEREKİYORDU'
İsmail, "Tüm rakiplerime başarılar diliyorum. Maalesef 3 tane dokunulmazlığı kaybettik ve takımın hemen hemen hepsi düelloda ve aramızda bir kişinin gideceği netleşti. Belki de bunun yaşanması gerekiyordu. Hayırlısı olsun" dedi.
'BİRAZ HEYECANLIYIM'
Aycan, "Bu benim ikinci düellom. İkinci düellomda İsmail abiyle yarışacağım için biraz heyecanlıyım. Kendisi hiç kaçmamış çok zor bir atış seçmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun, tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
'SON DÜZLÜKTEYİZ'
Hikmet, "Son düzlükteyiz. Rakiplerin hepsi artık çok zor, kimin kime yenileceğini son 3-4 gündür oynadığımız oyunlarda görüyoruz. Hiç belli olmuyor. Bugün rakibim Meryem. Şu ana kadar 8 defa düelloya çıkmış. Buradaki yarışmacıların en tecrübelisi. İnşallah ilk turda geçerim" ifadelerini kullandı.
'HİÇ HEYECANIM YOK'
Meryem, "Çok fazla da konuşmayacağım. Artık defalarca girdim, hiç heyecanım yok desem yeridir. Normal oyunmuş gibi geliyor, her zaman girdiğim için. Tek farkı bu hafta erkeklerle oynayacağız. Hikmet abi de gerçekten çok güçlü. Ben de herkes gibi ilk turdan çıkmaya çalışacağım. Hava da çok sıcak, Allah yardımcımız olsun bu sıcakta" dedi.
DÜELLONUN İLK TURU
Hikmet Tuğsuz-Meryem Kasap düellosunu Hikmet Tuğsuz kazandı. Hikmet, Survivor hayatına devam ediyor.
İsmail Balaban-Aycan Yanaç düellosunu Aycan Yanaç kazandı. Aycan, Survivor hayatına devam ediyor.
VEDA EDEN İSİM
Survivor'da düello finalinde Meryem'e kaybeden İsmail yarışmaya veda etti.