Pazar Av mevsimi

Av mevsimi

04.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

1 Eylül itibarıyla başlayan balık avı mevsimi bu yıl da törenle açıldı. Türkiye genelinde 15 bin balıkçı teknesi “Vira Bismillah” diyerek ağ attı. Balıkçıların kısmetine ilk günde hamsi ve palamut düştü.

Av mevsimi

Gerçek süperstar

Haberin Devamı

- Bodrum Antik Tiyatro’yu dolduramayan ünlü sanatçılara inat Ajda Pekkan bu hafta içinde gövde gösterisi yaptı. Pekkan konseri için satışa çıkan tüm biletler tükendi. Hatta Süperstar’ı izlemeye gelenler merdivenlere kadar taştı.

Av mevsimi

Fotoğraf : UMUT ÜNVER

Savaşın masum çocukları

- Suriye’de beşinci yılını dolduran savaş en çok masum çocukları etkiledi. Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü’ne göre savaşın başından bugüne kadar ölen çocuk sayısı 20 bini geçti. Milliyet foto muhabiri Oğuz Yeter’in özel izinle girdiği, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kontrolündeki Cerablus’tan masum bir savaş mağdurunun fotoğrafı Yeter’in objektifine böyle yansıdı.

Av mevsimi

Fotoğraf: OĞUZ YETER

Av mevsimi

Av mevsimi

Klasikler yollarda

- İstanbul’da yarım asırlık 200 otomobil, “Milli Beraberlik ve Zafer” konvoyu oluşturdu. Maltepe sahil yolundan hareket eden konvoy, Bağdat Caddesi’den geçip 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü korna çalarak geçti. Renkli görüntülere sahne olan konvoya İstanbulluların ilgisi büyüktü.

Haberin Devamı

Av mevsimi

Fotoğraf: OZAN GÜZELCE

Mad Max’in gelini

- ABD’de 1986 yılından beri yapılan ve katılımcı sayısı her yıl çığ gibi büyüyen “Burning Man” festivali bu yıl da Nevada’da Black Rock Çölü’nde kutlanıyor. 70 binden fazla kişinin katıldığı festivalde uzay kolonisini andıran kamp alanı kuruluyor. Festivalde bir kadın katılımcı çölde geçen “Mad Max” filminden esinlenerek tasarladığı gelinlikle elektrikli scooter’a binerek kamp alanını dolaştı.

Av mevsimi

Fotoğraf : AP

Bir aylık fedakarlık

- Fenerbahçeli Fernandao geçtiğimiz hafta Kayserispor maçındaki fedakarlığıyla alkış topladı. Brezilyalı futbolcunun sakatlık pahasına giriştiği bu mücadele arkadaşımız Cengiz Malgır’ın enstantanesine de takıldı. Kontroller sonucu Fernandao’nun sol ayak bağlarının koptuğu ve bir ay sahalardan uzak kalacağı belirlendi.

Av mevsimi


Fotoğraf: CENGİZ MALGIR