Pazar Balkan Şampiyonası bugün sona eriyor

Balkan Şampiyonası bugün sona eriyor

08.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Golf&Country Club’da perşembeden beri devam eden 40. Engel Atlama Balkan Şampiyonası bugün şampiyonların belli olacağı Grand Prix müsabakalarıyla sona eriyor

Balkan Şampiyonası bugün sona eriyor

Beş farklı kategoride her yaştan sporcunun Balkan Şampiyonluğu için kıyasıya mücadele ettiği Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nın 40’ıncısı bu sene İstanbul Kemer Golf&Country Club’da Türkiye Jokey Kulübü’nün ana sponsorluğunda gerçekleşiyor.
Perşembe günü başlayan şampiyonada Bulgaristan, Hırvatistan, Romanya, Sırbistan, Yunanistan ve Türkiye’den yaklaşık 100 sporcu ve 160 at yarışıyor. Geçtiğimiz sene Yunanistan’da düzenlenen şampiyonada Türkiye, bayanlar ve ustalarda altın madalyanın sahibi olurken yine bayanlar kategorisinde ferdi şampiyonluğu da elde etmişti.
Bu yıl ise beş kategoride sahada.
Toplam 11 bin avroluk ödülün dağıtılacağı yarışmalarda beş farklı kategoride milletler kupası yarışmaları düzenleniyor. Şampiyona bugün ferdi Balkan şampiyonlarının belli olacağı Grand Prix müsabakaları ile sona erecek.
Etkinlik kapsamında ayrıca Balkan ülkelerinin temsilcilerinin katılacağı Balkan Konferansı da düzenleniyor. Kemer Golf&Country Club Atlı Spor Kulübü turnuvayı izlemek isteyen bütün sporseverlere açık olacak.