Pazar “Damatsız düğün”den garibi de var

“Damatsız düğün”den garibi de var

06.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Damatsız düğün” haberi büyük yankı uyandırdı. Habere gülenler, acıklı ya da ilginç bulanlar bir hayli fazla. Fakat bu haberdeki evlilikler daha ilginç

“Damatsız düğün”den garibi de var

Eminim birçok kez “sosyal medyayı salladı” başlıklı haberlere denk gelmişsinizdir. Fakat o haberlerin hiçbiri geçtiğimiz hafta gazetelerde yer alan bir haber kadar bu başlığı hak etmedi: İzmitli öğretmen Özlem Yet, çıkan haberlere göre, “gelinlik giyme mutluluğunu yaşamak istediği” için damatsız bir düğün düzenlemişti. Yet, İzmit’te Lastik- İş Sendikası’nın sosyal tesislerini kiraladı. Akraba ve arkadaşlarını çağırdı. Takı töreni düzenlendi... Fakat “damatsız düğün” haberinin haber ve sosyal medya sitelerinde yer almasının ardından ortadan kayboldu.
Yet hakkında Twitter ve Facebook’ta yapılan yorumları saymak mümkün değil. Ekşi Sözlük’te “damatsız düğün”
ve Özlem Yet ile ilgili birçok yorum var. Hepsinden önemlisiyse herkesin bu konu hakkında söyleyeceği bir şeyinin olması... Ancak bir kadının yakınlarını çağırdığı bir törende çocukluğundan beri hayalini kurduğu gelinliği giymesi abartıldığı kadar ilginç değil. Çok daha ilginç evlilik ve düğünler var...

Haberin Devamı

Yunusla ilk görüşte aşk
İngiliz Sharon Tendler, İsrail’de tanıştığı yunus Cindy’ye ilk görüşte âşık oldu. Tendler aşkının peşini bırakmadı ve 14 yıl boyunca yılda birkaç kez İsrail’i ziyaret etti. En sonunda da eğitmeninin de yardımıyla Cindy’ye evlenme teklif etti.

İlişkilerine resmiyet kazandırdılar
Alman Uwe Mitzscherlich, 15 yaşındaki kedisi Cecilia’nın hasta olduğunu öğrendiğinde ilişkilerine resmiyet kazandırdı. Nikah memuru olarak bir aktrisle anlaşıldı ve bir tören düzenlendi.

Berlin Duvarı yıkılınca o da yıkıldı
Cansız bir objeye âşık olduğunu açıkça söyleyen ilk insan olan Eija Riitta, 1979’da Berlin Duvarı’yla evlendi, soyadını da Berlin Duvarı (Berliner-Mauer) olarak değiştirdi. Bayan Berlin Duvarı yaptığı açıklamada uzun, ince ve yatay çizgili şeyleri çok seksi bulduğunu açıkladı: “Çin Seddi de çok çekici ama biraz kalın. Benim kocam daha seksi.” Bayan Berlin Duvarı, duvar yıkılınca zor günler geçirdi.

Haberin Devamı

“Sağlıklı bir seks hayatımız var”
San BernadIno, Kaliforniya’da yaşayan Maria Griffin, uzun yıllar aseksüel olduğunu düşündü çünkü diğer insanlar kendisine çekici gelmiyordu. İlk orgazmını Amerika’nın ünlü Chrysler Binası’nı düşünürken yaşayınca araçlara ilgi duymaya başladı. Griffin sonunda bir Sevgililer Günü’nde kamyonetiyle evlendi. Hatta onunla balayına çıktı. Döndüğünde ise şu açıklamayı yaptı: “Seks hayatımız sağlıklı ve aktif.”

“Kocam beni destekliyor”

Tüm bu çılgınlıkların en son örneği Amerika’dan. 39 yaşındaki Danielle
Davis, hayatını film yıldızı Bradley
Cooper ile birlikte geçirmek istediğine karar verdi. Fakat bunu yapamayacağının farkındaydı. Bu nedenle Cooper’ın karton maketiyle yaşamaya başladı. Maketle alışverişe çıktı, yemek pişirdi, spor yaptı. Üstelik tüm bunları Instagram (@mylifewithbradleycooper) ve internet sitesi (mylifewithbradleycooper.com) üzerinden tüm dünyayla da paylaşmaya başladı. Danielle Davis’i haberimizde isimlerini andığımız tüm insanlardan ayıran bir özelliği var. Davis aslında evli. Hatta iki çocuğu var. Fakat bu ona engel olmuyor. Hatta söylediğine göre “sabır taşı” kocası kendisini destekliyormuş.

Haberin Devamı

Kendisiyle evlendi

2007’de Çinli Liu Ye, kendisiyle evlenmenin bekar kalmaktan daha iyi olacağını düşündü. İşin komik yanı ise Liu Ye’nin evlilik törenine kendi karton maketiyle katılmasıydı. Üstelik maket, Liu Ye’nin kırmızı elbisesiyle verdiği pozla hazırlanmıştı. Liu Ye daha sonra “Bu evliliğin birçok nedeni var. Fakat en önemlisi gerçeklikten mutsuz olmam” dedi.

Bir yastıkta kocamak!

2008’de 28 yaşındaki Güney Koreli Lee Jin-gyu, üzerinde “Magical Girl Lyrical Nanoha” adlı çizgi filmden Fate Testarossa karakterinin resminin olduğu yastığıyla evlendi. Düzenlenen törende “sarılma yastığı” olarak bilinen büyük yastığa gelinlik de giydirildi. Törenin ardından damat gelini öperek kutladı ve onu yemeğe çıkardı.