Pazar Dizi annelerine hediyeler

Dizi annelerine hediyeler

08.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Anneler Günü dolayısıyla hangi dizi annesine hangi hediye alınır? Televizyonda izlediğimiz annelerin çocukları için ince eleyip sık dokuduk ve güzel hediyeler bulduk.

Dizi annelerine hediyeler

Anneler Günü klişesi olarak, hediye istemiyormuş gibi yapan anne her evde bulunur: “Aman evladım senin varlığın yeter, ne hediyesi?” Annemizin hangi lafını dinledik de bunu dinleyeceğiz? Kendimize göre biricik annemize en güzel hediyeyi alıp karşısına dikiliriz. Aynı şeyler dizi anneleri için de geçerli, şimdi gerçeklerden biraz uzaklaşıp televizyon ekranına yaklaşalım. Televizyonda izleyip sevdiğimiz annelerin çocuklarına tavsiyelerimiz var. İnce eledik, sık dokuduk ve en güzelinden hediyeler bulduk...

Haberin Devamı

DAENERYS (GAME OF THRONES)

120 parça yemek takımı


“Ejderhaların ve halkının annesine” bir hediye almak istesek bu kesinlikle en az 120 parçalı bir yemek takımı olurdu. Halk kalabalık, ejderhaların ağzı büyük. Fazlasıyla cömert olan Khaleesi için “Ah ne gerek vardı!” dedirtmeyecek kadar iyi bir hediye olduğunu düşünüyoruz!
Bonus alternatif: El süpürgesi; ejderhadır, yakar yıkar, etrafı kül eder.

NERİMAN İPLİKÇİ (KİRALIK AŞK)

Düşmanları dinlemek için böcek paketi


Nerede gıybet, dedikodu, entrika, çukur kazma, cemiyet hayatında sabotaj orada Neriman. Bu işlerin piri, bu işlerin erbabı. Eh devir teknoloji devri. Neriman hanıma muhteşem bir “paket” hediyemiz var. Daha iyi dedikodu için daha iyi istihbarat gerekir. Kendisine düşmanlarını dinlemek için bir “böcek” setini uygun gördük.

Haberin Devamı

HAYME ANA (DİRİLİŞ)

Frodo kılıcı

Hayme Ana obada ondan sonra gelecek analara yol yordam öğretmesi gerekirken sürekli arkadan bıçaklayan birilerini kovalamaya çalışıyor. Dolayısıyla Ertuğrul Bey’den kendisine bir Frodo kılıcı (Bkz. “Yüzüklerin Efendisi”) almasını rica ediyoruz. Yaklaşan hainleri haber versin, kadın biraz rahat nefes alsın diye.

SAFİYE SULTAN (MUHTEŞEM YÜZYIL - KÖSEM)

Bir kimya seti

İnsanın hobisine yönelik hediye gibisi yok. Şimdilerde zehir hazırlama konusuna kendisini adamış sultanımıza kendi çocuklarından olmasa da belki torunlarından bir kimya seti hediye gelebilir. En kötüsü Bülbül Ağa onu mutlu etmek ister. Kimya seti çocuk oyuncağıdır deyip geçmeyin, 1500’lü yıllar için oldukça gelişmiş bir set.

HÜLYA (HAYAT ŞARKISI)

Dr. Arif Verimli’den 12 seans

Hülya hanımın 13 bölümdür hızla bir psikopata evrilmesini seyrediyoruz. Çocukluğuna dönme hevesini de fark ettiğimizden ona şifa niyetine 12 seanslık Arif Verimli hocamızın servisinin hediye edilmesini öneriyoruz. Annelik bu işin neresinde derseniz, Hülya’nın içindeki “annelik” ateşi izlediğimiz birçok karakterin güdüsünden çok daha büyük ve farklı. n