Pazar Patricia Kaas’tan Kabaret, Thomas Anders’ten 80’ler

Patricia Kaas’tan Kabaret, Thomas Anders’ten 80’ler

17.05.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Yaklaşan yazla birlikte konserler ve festivaller sayısını artırıyor, İstanbul pek çok ismi ve grubu ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yaz konser verecekler arasında Patricia Kaas ve Modern Talking’in solisti Thomas Anders da var.

Patricia Kaas’tan Kabaret, Thomas Anders’ten 80’ler

40 ayrı ülkede albüm satışı 16 milyonu geçen Fransa’nın ünlü sesi Kaas, 10 Haziran Çarşamba gecesi Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak. Kaas o gece dinleyicileri kendi özel kabaresine davet edecek: Kabaret. Kaas’ın şovunun sahne önü biletleri satışa çıktığı gün tükendi. 72,50 ile 190 TL arasında değişen diğer biletleri Biletix’ten temin edebilirsiniz.
1980’li yılların efsanevi grubu Modern Talking’den Thomas Anders’ın vereceği konserin tarihi ise 3 Temmuz Cuma. Grubun albümleri dünya çapında 120 milyonu aşan satış rakamını yakalamıştı. Anders ve Dieter Bohlen’den oluşan Modern Talking 2003 yılında “The Final Album” ile müzik hayatına nokta koydu. Ama Anders o yıldan bu yana grubun şarkılarını söylemeye devam ediyor. Şimdi bu şarkıları İstanbul’da ilk kez seslendirecek. Konser öncesi ve sonrasında DJ’ler 1980’lerden seçtikleri parçaları çalacak. Konser mekanı Suada. Biletler www.mybilet.com’dan satın alınabilir. Fiyatları 70 ve 100 TL.