Pazar Romantik kaçış

Romantik kaçış

05.02.2023 - 03:00 | Son Güncellenme:

Hafta sonu şehrin temposundan uzaklaşmak ya da İstanbul’da tatil molası vermek isteyenlere 14 Şubat programları özel seçenekler sunuyor.

Romantik kaçış

Denize sıfır konumuyla misafirlerini ağırlayan İzmir Marriott, Lima Restaurant’ta akşam yemeğinin dâhil olduğu bir gece çift kişilik konaklama paketi sunuyor. Pagos Roof Top’ta canlı DJ performansın eşlik ettiği Red Wear Party 11 Şubat’ta. Sevgililer Günü’ne özel bakım seçenekleri Quan Spa’da.

Haberin Devamı

Şehir merkezindeki Hilton Istanbul Bomonti’nin Globe Restoranı’nda akşam yemeğine canlı müzik eşlik ediyor. Yemeğe katılanlar arasında yapılacak çekilişi kazanan bir çift otelde konaklama fırsatı elde ediyor. Eforea Spa’daki Mr&Mrs. Paketi içeriğiyle iyilik haline odaklanıyor.

Yılın ilk “Argos Akustik Geceleri” ile Jabbar 14 Şubat’ta Volkswagen sponsorluğunda Argos in Cappadocia’nın mistik atmosferinde Bezirhane Sahnesi’nde olacak. Güvercinlik Vadisi’nin dingin manzarasına karşı Nahita ve Seki restoranlarıyla, her biri birbirinden farklı oda ve suitleriyle Argos in Cappadocia romantik bir kış hikayesi vadediyor.

Anadolu Yakası’ndaki Address Istanbul, 14 Şubat’a özel 3 ayrı paketle seçenekler sunuyor. Bir akşam yemeği, bir gecelik konaklama ve çiftler için Spa hizmetlerden dilediklerini tek tek seçebildikleri gibi tüm hizmetlerden paket olarak da faydalanabiliyorlar. 

Haberin Devamı

Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay Sevgililer Günü’nü ‘Kırmızı & Siyah’ konseptli akşam yemeği ve partiyle kutluyor. Kutlamada canlı caz performansı ve canlı duo performans da yer alacak.Konaklamalı pakete özel ikramlar ve sürprizler de düşünülmüş.