Pazar Şehre festival gibi dönüş

Şehre festival gibi dönüş

05.09.2021 - 03:00 | Son Güncellenme:

Eylül şehrin ayak seslerini duymaya başladığımız aydır. Gidilecek konserler ve festivaller arasında plan yapmaksa son bir yıldır en çok özlediğimiz şeylerden...

Şehre festival gibi dönüş

Hal böyleyken gastronomi dünyasını bir araya getiren etkinliklerden biri olan İstanbul Coctail Festivali zorunlu pandemi arasından sonra şehrin keyifli kaçış noktalarından biri haline gelen KüçükÇiftlik Park’ta keyifli bir pazar için alternatif arayanları bekliyor.

Haberin Devamı

Bugün dördüncüsü düzenlenen festivalde birçok aktivite ve atölye gerçekleşiyor. Festival katılımcılarına miksolojiyi (karıştırma sanatı) adeta bir bilim ve sanat gibi değerlendiren en ünlü mekanların imza lezzetlerini sunacak olan ödüllü miksolojistlerin özel  sunumlarıyla buluşturuyor.

Alışveriş ve yemek alanının da olduğu festivalin başrolünde ise müzik var. Türk alternatif müziğin önemli temsilcilerinden ve öncülerinden Büyük Ev Ablukada’nın yanı sıra Ozbi, Aybüke Albere, Baran Bayraktar, Hend!, Manitas ve Tan Güner  festival sahnesini renklendirecek isimler arasında yer alıyor.