Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

12.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi
Tarih arası manzara - Rıdvan Menekşe

Haberin Devamı

Antalya’nın tarihi semti Kaleiçi muhteşem bir manzaraya ev sahipliği yapıyor. Kale surları arasından yat limanı ve Beydağları manzarası ise görülmeye değer güzellikte. Özellikle kente gelen turistler burada fotoğraf çektirmekten büyük keyif alıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

İlkbahar yağmurları - Ozan Güzelce

Baharın son demlerinin yaşandığı İstanbul’da mayıs ayına rağmen yağmurlar etkisini sürdürüyor. Yağmurlu bir günde Galata Köprüsü’nün üzerinden şehrin manzarasına dalan kadın turisti foto muhabirimiz Ozan Güzelce böyle fotoğraflamış.

Şimdiki zamanın hikayesi

Sevimli bakışlar - Oğuz Yeter

Yeri geldiğinde bir bebek yeri geldiğinde ise adeta zeka küpü olabilen Pug cinsi köpekler sevimli hareketleriyle öne çıkıyor. İstanbul sokaklarında dolaşan bir arabanın camından sarkan bu Pug, meraklı gözlerle etrafı izliyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Utangaç ve meraklı - Ünal Çam

Fotoğraf çektirmek o kadar rutin bir iş haline geldi ki bugün çocuklar bile fotoğraf makinelerine poz veriyor. Afrikalı bu genç kız ise kendisine yönelen objektife biraz utangaç biraz da meraklı gözlerler bakıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kan ver hayat kurtar

Ülkemizde her yıl yaklaşık 2 milyon hasta kana gereksinim duyuyor. Bu ihtiyaç ise çoğunlukla hasta yakınlarından karşılanıyor. Kan bağışına özendirmek ve bağışları artırmak için her yıl 6-13 Mayıs tarihleri arasında çeşitli aktiviteler düzenleniyor. Milliyet arşivinden aldığımız 1967 yılında çekilen fotoğrafta, kan nakli yapılan bir hasta görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Gözü gibi bakıyor - Nejat Yahya

Çocuklarının emekleme dönemi anne ve babaları hem korkutur hem de heyecanlandırır. Sahil kenarında denize doğru emekleyen bebeğini dikkatle takip eden annenin o anını okuyucumuz Nejat Yahya böyle fotoğraflamış.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com