Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

13.09.2020 - 00:03 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Masum ve sempatik Orhan Yavuz

Haberin Devamı

Yavaş yavaş hayatımızın her alanına giren sevimli dostlarımızın sempatik halleri bizleri gülümsetiyor. Orhan Yavuz’un çektiği fotoğrafta bu dostlarımızdan biri, masum ve sempatik bakışıyla bizi etkiliyor.

Şimdiki zamanın hikayesi



MİLLİYET ARŞİVİNDEN 58 YIL ÖNCE BUGÜN Tarihten ders alınmalı AHMET GÜLTAŞ

Avrupa’nın desteğini arkasına alan Yunanistan, son aylarda Türkiye’ye karşı hasmane tutum sergiliyor. Yunan ordusu, bundan tam 98 yıl önce, Türk ordusunun 26 Ağustos’ta başlattığı Büyük Taarruz sonucu 9 Eylül 1922’de İzmir’den denize döküldü. Türk yetkililer, Yunanların tarihten ders çıkarmasını umdukları yönünde açıklamalar yaparken, biz de Milliyet arşivinden 1962 yılında çekilen İzmir’in kurtuluşuna dair bir fotoğrafı sizlerle paylaşıyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi



Tırtıl merakı FATMA NUR ATALAY

Haberin Devamı

Dünyamız tanıdık tanımadık binlerce canlı çeşitliliğine ev sahipliği yapıyor. Bazen doğada karşılaştığımız canlıların ilginç görüntüleri bizleri şaşırtır. Fatma Nur Atalay, yeğeninin şaşkın bakışları altında maydanoz dalını yiyen tırtılı Bodrum’da çekmiş.


Şimdiki zamanın hikayesi


Sakin doğa OZAN YILMAZ

Sakin, doğa harikası bir yer olan Çeşme sınırları içindeki Dalyan, plajlarıyla turistleri kendine çekiyor. Yeşille mavinin buluştuğu bu büyüleyici güzelliği Ozan Yılmaz böyle fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi



Tapınak yürüyüşü VOLKAN ÇOLAK

Kamboçya yüzde 95’i Budist olan nüfusuyla biliniyor. Her yere turuncu elbiseleriyle giden Budist keşişler, en çok da yabancı fotoğrafçıların ilgisini çekiyor. Volkan Çolak’ın çektiği bu fotoğrafta, Angkor Wat tapınağına giden bir keşişin fotoğrafik olarak yarattığı etkiyi görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi


www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi



Haberin Devamı

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.