Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

20.12.2020 - 03:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Kimsesiz sokaklar GÖKHAN UYSAL

Haberin Devamı

Her yeni yıl öncesinde, insan selinin aktığı ışıl ışıl caddeler, bu yıl Kovid-19 salgını nedeniyle eski günleri özlemle aratıyor. Avusturya Viyana’da çekilen bu fotoğrafta, insanların hıncahınç doldurduğu caddeler tek tük dolaşanlara ev sahipliği ederek, onların hüznünü paylaşıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi


Sevimli bekçi NİLGÜN BEŞİRLİ

İnsanoğlunun ilk evcilleştirdiği hayvanlardan biri olan köpek dostlarımız, sadakatleri ve koruma içgüdüleriyle hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Ankara Hamamönü’nü mesken tutan bu sokak köpeği, mahallenin bekçiliğine soyunmuş.

Şimdiki zamanın hikayesi


Zamanın durduğu yer EMRE ÜNLÜ

Sayfamızın müdavim fotoğrafçılarından Emre Ünlü, bu hafta bizi zamanın durduğu yere, Val Di Fünes’e götürüyor. İtalya’nın kuzeybatısında, Güney Tirol bölgesine kurulmuş bu kasabada kendinizi bir anda zaman tünelinde geriye gitmiş gibi bulabilirsiniz. Karla kaplı kayalık dağlarıyla Dolomitlerin sessizliği ve nefis bir manzarayla çevrili bu doğa harikası yerde kendinizi kaybetmemeye dikkat etmelisiniz.

Şimdiki zamanın hikayesi


Haberin Devamı

Sonbaharın ardından NİLÜFER ZENGİN

Her mevsim görsel bir şölen sunan tabiat ana, bu sonbaharın ardından da bizlere yeşilin ve sarının her tonunu barındıran yepyeni bambaşka bir görsel şölen izletiyor. Yedigöller Milli Parkı’nda çekilen bu fotoğraf, renklerin sudaki mücevhere dönüşen yansımalarının görsel zenginliğiyle göz dolduruyor.

Şimdiki zamanın hikayesi


Kuraklık kapıya dayandı! Milliyet ARŞİVİNDEN 37 YIL ÖNCE BUGÜN

Su kaynaklarının bilinçsiz kullanılması, küresel ısınma ve yağışların yetersizliği yüzünden oluşan kuraklık, insanoğlunun en yaşamsal sorunu. İstanbul’da içme suyu barajlarının doluluk oranı artık alarm verir seviyeye indi. Suyun bilinçli kullanılmasının önemi bir kez daha ortaya çıktı. Milliyet arşivinden aldığımız 37 yıl önce çekilmiş fotoğrafta, bir kova su doldurabilmek için kilometrelerce yol yürüyüp kuyrukta bekleyenleri görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi



 

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi


Haberin Devamı

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.