Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

02.05.2021 - 03:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Bünyamin Aygün

Haberin Devamı

Şehrin sesleri ZEYNEP KAKI

İstanbul denilince fotoğrafçıların aklına ilk gelen canlılar “martılar” desek abartmış olmayız. O vapur senin, bu vapur benim demeden Şehir Hatları vapurlarının peşinden uçuşup dururlar gün boyu bir parça simit için. Şehrin gürültüsüne karışan çığlıklarıyla, o bir parça simidi kapmak için âdeta yarışırlar birbirleriyle. İstanbul ve martıların uyumuna Zeynep Kakı’nın kadrajından tanıklık ediyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi



Anne kucağı şefkati MUSTAFA ASLAN

Tanzanya, büyüleyen doğasıyla mutlaka görülmesi gereken Afrika ülkelerinin başında gelir. Ancak bir gerçeği daha var bu kara kıta ülkesinin: Açlık ve sefalet… Okurumuz Mustafa Aslan’ın kadrajından baktığımızda annesinin kucağındaki kız çocuğunun bakışları çok şey anlatıyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Göğe en yakın yeşil Salim Bartınlı

Yeşilin her tonuyla bulutlar üstündeki yaşamın adıdır Gito Yaylası. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi sınırları içinde yer alan yayla, Karadeniz’in henüz el değmemiş yaylaları sınıfında yer alıyor. Endemik bitki örtüsü bakımından da zengin olan Gito’nun bol oksijeni ve doğası rüya gördüğünüz hissi verebilir.

Şimdiki zamanın hikayesi

Lalelerle vals Ozan Güzelce

Laleler Türk kültüründe özgün bir yere sahip. Zarif görünümüyle insanı büyüleyen güzellikteki çiçeklerin açması baharı müjdeler. İstanbul’da yaşayanlar, bu eşsiz güzelliğin keyfini Emirgan Korusu, Hidiv Kasrı, Göztepe ve Gülhane Parkı’nda çıkarabilir. Foto muhabiri Ozan Güzelce, Emirgan Korusu içindeki Sarı Köşk önünde lalelerden aldığı ilhamla âdeta dans eden genç kadını böyle fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet arşivinden 50 yıl önce bugün - Trafik eğitimi

Ülkemizde her yıl mayıs ayının ilk hafta sonu, “Karayolu Trafik Güvenliği Günü” olarak çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu etkinliklerin amacı, yayalar başta olmak üzere sürücüleri bilgilendirmek, olası kazaların önüne geçmek… Milliyet arşivinden aldığımız 1971 yılına ait bu fotoğrafta, Ankara’da açılan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda trafik eğitimi yapan çocukları görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

Haberin Devamı

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.