Rüyada Akciğer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Akciğer Görmek Ne Demek? Kısaca Ne Anlama Gelir?

Rüyada Akciğer Görmek Ne Demek? Kısaca Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyada akciğeri kötü durumda görmek, ölüme; iyi durumda görmek ise uzun ömre işarettir. Rüyada akciğer görmek, genellikle sevinç ve ferah­lıkla yorumlanır. Rüyasında kendisine bir akciğer verildiğini görmek, vereni tanıyorsa, ondan sevineceği bir haber alır ve ondan fayda ve yarar görür. Şayet ciğer vereni tanımıyorsa, bilmediği birinden sevinçli bir haber alacağına işarettir. Rüyasında sağlam bir akciğer görmek, uzun ömürlü oluna­cağına (ömrün uzamasına) işarettir. Rüyada bozuk akciğer görmek ise, kısa ömre (ömrün kısalı­ğına) işarettir. Rüyada birine akciğer verdiğini görmek, rüyayı gören kim­se, verdiği kimseye bir iyilik yapacağına işaret eder. Rüyada tanımadığı bir kimseye akciğer verdiğini görmek, in­sanlara hayır ve iyilik yapar şeklinde yorumlanır. Rüyasında akciğerinin yaralanmış olduğunu görmek, üzün­tüye, keder ve sıkıntıya işaretle yorumlanır. Rüyasında iki akciğeri olduğunu görmek, refah ve sevinci­nin kat kat artacağına ve mutluluğun doruğuna erişeceği­ne işarettir şeklinde yorumlanır. Rüyada akciğerde görülen acı ve hastalık, üzüntü ve kede­re işarettir. Akciğerin büyüdüğünü görmek sevincin artmasına, küçül­müş olduğuna görmek ise, üzüntü ve kederinin artmasına işaret olarak yorumlanır. Rüyada görülen akciğerin sağlam ve sağlıklı oluşu, uzun ömürlü olmaya, akciğerin sağlıksız ve arızalı görülmesi ise, ömür kısalığına işarettir şeklinde yorumlanır. Rüyasında akciğerinin iyi bir durumda gören kimsenin ömrü uzun olur. Akciğerini kötü bir durumda gören kimse­nin ömrü kısa olur şeklinde yorumlanır. Rüyasında kendisine akciğer verildiğini görmek, eğer vereni tanıyorsa, ondan sevine­ceği bir haber almaya ve menfaate delâlet eder. Eğer tanımıyorsa, bilmediği birinden kendisine sevineceği bir iyilik ile tabir olunur. Rüyada görülen akciğer umumiyetle ömür ile tabir edilir. Kişinin kendi akciğerini sağlıklı görmesi, uzun ömre; onun koktuğunu ve lekelendiğini görmesi kısa ömre yorumlanır. Rüyada görülen akciğer, ruhun mahallidir. Bu sebeple bir kimse rüyada kendi akciğerinin kötü koktuğunu görse, artık o kimsenin ömrü­nün bittiğine delâlet eder.

Farklı Bir Rüya Yorumcusuna Göre:

Rüyalar bizleri en çok etkileyen uyku sırasında görülen halüsinasyonlardır diyebiliriz. Rüyalarda gördüğümüz şeyler genellikle gelecekten haber taşımaktadır. Bazı rüyalar bilinçaltımızın eseri olsa da bazıları da geçmişte etkilendiğimiz olaylardan ortaya çıkabilmektedir. Rüyalarda gördüğümüz olayların anlamları olabilmektedir. Bunları yorumlayanlara rüya tabircisi denmektedir. İşte, merak edilen tüm detayları derledik.

 Rüyada görülen şeylerin anlamı olmaktadır demiştik. Bunlardan biri olan rüyada akciğer görmenin de elbette anlamı vardır. Bu anlamlardan birkaçı iyi birkaçı da kötü anlam taşımaktadır. 

 Rüya da Akciğer Görmek 

 Rüyada akciğer görmenin anlamı rahatlama ve mutluluktur. Bu olaylar sayesinde bir anda dertlerinden kurtulmaktan yorulur. Rüyada akciğer görmenin yorumu, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı olumlu bir olaydır. Bu, hayatında büyük değişikliklerin olacağını gösterir. 

 Rüyada akciğer görmenin yorumu iki farklı şekildedir. Bir kişi rüyasında kendi ciğerlerini sağlıklı bir şekilde görüyorsa, bu onun önünde uzun bir ömür olduğuna işarettir. Bir kişi ciğerlerinin koktuğunu ve lekelendiğini fark ederse, bu ömrünün kısa olduğu anlamına gelir. Öte yandan hayalperest her şeyden ümidini kestiğinde, hiç beklemediği bir anda her şeyin yoluna gireceğine ve yeni umutlarla hayata yeniden başlayacağına delalet eder. 

 Rüyada Akciğerlerinin Hastalanmasını Görmek 

 Bu, hayalperestin büyük sorunlar yaşayacağına ve sonunda çok yorulacağına delalet eder. Bu sıkıntılardan dolayı hayalperestin hayatın güzelliğini göremeyecek kadar hasta olacağına inanılır. 

 Rüyada Akciğer Kanseri Olduğunu Görmek 

 Rüyada akciğer kanseri olduğunu görmek, gelirinizin azalmayacağı anlamına gelir. 

 Rüyada Akciğeri Hasta Birini Görmek 

 Bu, rüya gören bir kişinin gelirini bu kişiden alacağına işaret eder. 

 Rüyada Akciğer Ameliyatı Olmak 

 Bu, kişinin kötü günlerinin sona ereceği ve iyi günlerin yaşanacağı anlamına gelir. 

 Rüyada Akciğer Kusmak 

 Rüyada ciğer ile kusmak, uzun uğraşlar sonucunda iş yapacağınıza ve bu tür işlerle geniş alanlarda insanların dikkatini çekeceğinize delalettir. 

Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.